Αστρολογική πρόβλεψη για το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 από τον Ιωάννη Μπαρδόπουλο

ΕΝΑΤΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤο δημοψήφισμα είναι μορφή άμεσης δημοκρατίας στο πλαίσιο της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας. Διενεργείται, κυρίως, με πρωτοβουλία των οργάνων της πολιτείας ή και ομάδας πολιτών υπό προϋποθέσεις, προκειμένου το εκλογικό σώμα με την ψήφο του να εγκρίνει ή να απορρίψει ένα ζήτημα μείζονος σημασίας.

Έτσι ή κάπως έτσι ορίζεται το λήμμα περί δημοψηφίσματος.

Όπως προείπα στις 29 Ιουνίου 2015, εδώ,  «Από πλευράς μου σύντομα θα τοποθετηθώ για την έκβαση του δημοψηφίσματος, αν τελικά πραγματοποιηθεί ». Για το τελευταίο θα αναφερθώ πριν την πρόβλεψη.
Δεν έχω σκοπό να σας κουράσω πολύ με την ανάλυση για την μέρα του δημοψηφίσματος και θα σταθώ στα πιο «λογικά» αστρολογικά στοιχεία που θα καταλάβει ακόμα και ο πιο άπειρος αναγνώστης σχετικά με την αστρολογία. θα σταθούμε στις ενδείξεις της Σελήνης του κ Πρωθυπουργού και της Σελήνης του δημοψηφίσματος, αν τελικά πραγματοποιηθεί, της 5 Ιουλίου 2015. Και ο λόγος είναι απλός που μένω  στις «δυο Σελήνες». Διότι σε έναν πολιτικό η Σελήνη είναι ο βασικός συντελεστής για τη αποδοχή και την ψήφο από το εκλογικό σώμα του λαού. Υπάρχουν και αλλά πολλά στοιχεία που μας προσθέτουν επιπλέον βεβαιότητα, που στην κυριολεξία ο απλός αναγνώστης τα βρίσκει βαρετά και σε αυτά δεν θα επεκταθούμε!
ΕΝΑΤΗ _dhmopcifismaΑς πάμε στις 5 Ιουλίου 2015, ημερομηνία διεξαγωγής του δημοψηφίσματος, Ο αριστερος χάρτης είναι με 07:00 που ανοίγουν οι κάλπες και κλείνουν στις 19:00, συνολικά δώδεκα ώρες ψηφοφορία.

Παρατηρούμε ότι η Σελήνη εκείνη την ώρα είναι στην 23ο Υδροχόου και 24 πρώτα. Εως στις 19:00 που κλείνουν οι κάλπες του δημοψηφίσματος η Σελήνη έχει τις εξής όψεις: Στις 7:13 αντίθεση με Αφροδίτη, στις 11:18 ο Ερμής έχει εξάγωνο με Αφροδίτη, στις 15:31 η Σελήνη έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο και στις 17:22 τελειώνει η κενή πορεία της καθώς εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Πλανητικές επιρροές που το μόνο που δείχνουν είναι ότι υπάρχει διάχυτη η ανάγκη για αίσθηση ασφάλειας μαζί και του φόβου, καθώς όλοι πορεύονται σε πλήρη σύγχυση σκέψης και εντονοτάτου προβληματισμού.
ΕΝΑΤΗtsiprasΗ Σελήνη του δημοψηφίσματος είναι σε τετράγωνο με την Σελήνη του κ Πρωθυπουργού που βρίσκεται στην 26ο06΄ στο ζώδιο του Σκορπιού. Ένδειξη ή σημείο αρνητικό ως προς τα τελικά σχέδια του κ Πρωθυπουργού που εκτείνονται και πέραν της μέρας του δημοψηφίσματος. Δηλαδή, και στην τελική έκβαση του σχεδίου του δεν θα του βγει όπως το έχει σχεδίαση ή σχεδίασε και τον συμβούλεψε το επιτελείο του. Μάλλον είχαν λάθος στρατηγική οι σύμβουλοι του. Η Κυβέρνηση του κ Πρωθυπουργού προτείνει το «ΟΧΙ» σαν ψήφο. Από πλευράς μου το ορίζω σαν «πρόταση της Κυβέρνησης» διότι αυτή η πρώτη πρόταση που είναι το ΟΧΙ ενδέχεται να αλλάξει ή να ουδετεροποιηθεί!!

Και στον Χάρτη του δημοψηφίσματος θα σταθώ σε μερικά ακόμα, αρνητικά στοιχεία. Το Μεσοδιάστημα του ωροσκόπου και του Μεσουρανήματος βρίσκεται στην 29ο 54΄ στο ζώδιο του Ταύρου, σε δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο. Και από τον ίδιο χάρτη την ημέρα του δημοψηφίσματος ο Αστεροειδής Δήμητρα ή Ceres  είναι στις 6ο 41΄του Υδροχόου ανάδρομος σε δυσμενή αντίθεση με το γενέθλιο μεσοδιάστημα του Άρη – Κρόνου του κ Πρωθυπουργού. Ο Αστεροειδής Δήμητρα είναι ο κατ’ εξοχήν δείκτης δημοφιλίας για ένα πολιτικό πρόσωπο. Αυτός ο δείκτης είναι σε δυσμένεια με τον άξονα της αποδόμησης του κ Πρωθυπουργού. Κάτι έχει κάνει λάθος, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, άγνωστο για ποιον ή για ποιους, αυτό το ετος (2015) είναι το χρονικά κύριο σημείο καμπής στην πολιτική του καριέρα. Και όλα δείχνουν ότι δεν έχει καθόλου σωστούς σύμβουλους ή έστω αστρολογικό σύμβουλο ή αν έχει δεν γνωρίζει αστρολογία.

Η προσέλευση του εκλογικού σώματος αναμένεται να είναι πολυπληθής στις ώρες μέχρι το μεσημέρι που είναι και πιο δύσκολες αλλά και το πιο αποφασισμένο κομμάτι σχετικά με την ψήφο τους. Από το απόγευμα και μετά αναμένεται όσοι προσέλθουν, που ενδέχεται, να είναι τα μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα να έχουν απόλυτη σύγχυση ως προς την πρόθεση ψήφου τους αλλά και να μεταβάλουν την γνώμη τους την τελευταία στιγμή.

Εδώ πρέπει να εξηγήσω την τοποθέτηση μου από της 29 Ιουνίου 2015, εδώ,  «Από πλευράς μου σύντομα θα τοποθετηθώ για την έκβαση του δημοψηφίσματος, αν τελικά πραγματοποιηθεί ».

*Οι δυο αυτοί σύνδεσμοι ίσως σας χρειαστούν:

Δυστυχώς επτωχεύσαμεν του Χαρίλαου Τρικούπη και Ο πόλεμος του 1897.

Όπως  γνωρίζετε, από την ιστορία της πατρίδας μας μετά την απελευθέρωση του 1821, στις 10 Δεκεμβρίου του 1893, ειπώθηκε το Δυστυχώς επτωχεύσαμεν του Χαρίλαου Τρικούπη. Το 1897 με την άρνηση της Βασιλείας να διεξαχθεί δημοψήφισμα για την ενσωμάτωση της Κρήτης στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε ο αποτυχημένος πόλεμος ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Το αποτέλεσμα από τον πόλεμο του ενός μηνός ήταν η ήττα μας. Έπρεπε να αποζημιώσουμε τον νικητή του πόλεμου, την Τουρκία.

Από την πτώχευση στα τέλη του 1893 και μέσα σε τέσσερα χρόνια μια πολεμική σύρραξη και ήττα ήταν μια ακόμα οικονομική καταστροφή. Η λύση ήταν το εξωτερικό δάνειο, «μπορούσε» να μας δανείσει μόνο η Γερμανία, που είχε πάθει ζημία από την πτώχευση μας του 1893. Τελικά, μόνο από την Γερμανία δανειστήκαμε, αφού πρώτα, αναγνωρίσαμε το χρέος που είχαμε απέναντι της πριν την πτώχευση του 1893. Φυσικά δεν αποφύγαμε την μη καταβολή και των δυο δανείων, το πρώτο που ήταν πριν την πτώχευση και το δεύτερο μετά την πτώχευση. Και τα δυο χρέη που κανείς δεν θέλει να τα θυμάται εξοφλήθηκαν κάπου στην δεκαετία του 1970. Δηλαδή, «βρέθηκε» ένας πόλεμος, ήμασταν ηττημένοι και για να δανειστούμε και να ξεχρεώσουμε την νικήτρια Τουρκία, μπορούσαμε να δανειστούμε μόνο από την Γερμανία. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό· έ τι λέτε;

Εκείνο που δεν έχουμε μάθει ακριβώς είναι ότι στην συμφωνία της 20ης  Φεβρουάριου 2015, η κυβέρνηση του κ Τσίπρα έχει υπογράψει ότι αναγνωρίζει τα δυο προηγούμενα μνημόνια από τους προκάτοχους της και ότι θα συνεχίσουν κανονικά την πορεία εξόφλησης αυτών των προηγούμενων μνημονίων…

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ :http://astroprogr.blogspot.gr/2015/07/5-2015.html

Μπαρδόπουλος Ιωάννης
johnbardopoulos@gmail.com

 

ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση
https://enalatv.wordpress.com/
enatiwebtv.gr
Επιμέλεια: Αγγελική Μαυροδάκου-Μαυροειδή

3 σκέψεις σχετικά με το “Αστρολογική πρόβλεψη για το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 από τον Ιωάννη Μπαρδόπουλο”

  1. Δημοψήφισμα 2015 – Οργισμένοι κατά φοβισμένων στις κάλπες
    http://astroprogr.blogspot.gr/2015/07/2015.html

    Για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015
    http://astroprogr.blogspot.gr/2015/07/5-2015_7.html

    Αστρολογική πρόβλεψη για το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015
    http://astroprogr.blogspot.gr/2015/07/5-2015.html

Σχολιάστε