«Ενεργειακά Βαμπίρ» ΕΝΑΤΗ

Η ΕΝΑΤΗ ξεκινά τις παρουσιάσεις νέων θεμάτων επιλέγοντας ένα ακυκλοφόρητο θέμα το οποίο όμως έχουμε στην ταινιοθήκη μας εδώ και 2 χρόνια. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, άρα δεν είναι τυχαίο το ότι τώρα ήρθε η ώρα να νιώσουμε σιγουριά για το βάσιμο των όσων αποκαλύπτονται σε αυτό εδώ το βίντεο, με τον ξεχωριστό τρόπο της Μαρίας Γρηγοράκη!…

Δεν υπάρχει κανένα ίχνος υπερβολής καμία αναλήθεια σε όλα όσα μας περιγράφει , στην προσπάθεια να μας εξηγήσει, τον άγνωστο τότε σε εμάς όρο του ενεργειακού βαμπίρ.
Αντιθέτως, μπορούμε τώρα,,μετά από  δύο χρόνια παρατήρηση, να διακρίνουμε πόσα τέτοια παρασιτικά άτομα,είτε τα έχουμε στο οικογενειακό περιβάλον μας, ή μας έχουν κατά καιρούς πλησιάσει, μας έχουν συστηθεί με διάφορες ιδιότητες και ρόλους, ή πολλά & διαφορετκά προσωπεία, έχοντας μοναδικό σκοπό, να αντλήσουν απο εμάς την «θρέψη» τους, σε ενεργειακό αλλά και υλικό επίπεδο.  Αξίζει να τονίσουμε πως τα πιο «στανταριστά» ενεργειακά βαμπίρ, στην  κοινωνία μας,είναι οι πολιτικοί αρχηγοί!!! Άποψη μου, αλλά ψάξτε το…από που αντλούν λέτε την δύναμη και την εξουσία??? Από  ΟΛΟΥΣ εμάς…λέω εγώ! Περισσσότερες λεπτομέρειες επί της οθόνης..

Για την ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση
https://enalatv.wordpress.com/
Ρεπορτάζ- Παρουσίαση-Σύνταξη :Αγγελική Μαυροδάκου Μαυροειδή.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s