Patrick Zeigler ALL LOVE ΟΛΟ ΑΓΑΠΗ-ΕΝΑΤΗ

Η ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση φιλοξένησε και σας παρουσίαζει τον Πάτρικ Ζίγκλερ, πνευματικό διδάσκαλο από την Αμερική. Ο Πάτρικ Ζίγκλερ βρίσκεται στην Ελλάδα για δεύτερη φορά μετά από 8 χρόνια για να ξαναδιδάξει το αυτογνωσιακό και θεραπευτικό ενεργειακό σύστημα «Όλο-Αγάπη» (Σέικχεεμ). Πρόκειται για ένα βιωματικό εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή13 εώς και Δευτέρα 16 Μαίου 2016 και στοχό έχει να μας ξαναφέρει σε επαφή με τη μοναδική ουσία που πραγματικά υπάρχει στο σύμπαν που είναι η Αγάπη…

Τετραήμερο Σεμινάριο ALL LOVE Seichim

Από Παρασκευή 13 εώς και Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Πρόγραμμα 1: 2 ημέρες γενικό εργαστήριο
14 – 15 Μάιου 2016, Σάββατο και Κυριακή
Κόστος: 230 Ευρώ
Κόστος για πρόωρες κρατήσεις : 180 Ευρώ
Ώρα: 9:30 – 6μμ
Γλώσσες : Αγγλικά & Ελληνικά
Τοποθεσία : Office Plus Business Center, Δημητρίου Γούναρη 78 , Άνω Γλυφάδα , 16561 , Αττική, Ελλάδα

Περιλαμβάνονται: χορτοφαγικά σνακ , μπισκότα , νερό , τσάι και καφέ
Επικοινωνία κρατήσεις:   Μeredith Ρavlidis Τηλέφωνο : 6972634470

Πρόγραμμα 2: 4 ημέρες γενικό εργαστήριο και κατάρτιση των εκπαιδευτικών
13-16 Μαΐου, 2016 , Παρασκευή / Σάββατο / Κυριακή / Δευτέρα
Κόστος: 340 Ευρώ
Ώρα: 9:30 – 6μμ
Γλώσσες : Αγγλικά & Ελληνικά
Περιλαμβάνονται: χορτοφαγικά σνακ , μπισκότα , μπισκότα , νερό , τσάι και καφέ
Τοποθεσία : Office Plus Business Center, Δημητρίου Γούναρη 78 , Άνω Γλυφάδα , 16561 , Αττική, Ελλάδα

Επανάληψη: 50 Ευρώ έκπτωση και ο ιδρυτής λέει: «Έχουν συμβεί ορισμένες μεγάλες αλλαγές και υπάρχει νέα δόνηση.» Πρώτη φορά στην Ελλάδα δίδεται το τετραήμερο σεμινάριο.

Επικοινωνία κρατήσεις:   Μeredith Ρavlidis Τηλέφωνο : 6972634470

Τι είναι η Seichim ;

Η Seichim ( προφέρεται ΣΕ Ϊ – ΚΕΕΜ ) είναι διοχετευμένη ζωτική φωτεινή ενέργεια από την πηγή . Αυτό είναι μια άλλη πτυχή ή κραδασμός της παγκόσμιας ζωτικής δύναμης και είναι μια θεραπευτική μορφή ενέργειας όπως το ρέικι . Όταν διοχετεύεται Seichim μπορείτε να αισθανθείτε τη διαφορά ανάμεσα σε αυτή και το παραδοσιακό Usui Ρέικι που έχετε συνηθίσει. Όπου το ρέικι είναι το έξοχο , λευκό , θεϊκό φως , η Seichim μπορεί να νοηθεί ως το ουράνιο τόξο , τα δύο συστήματα ενέργειας προέρχονται από την ίδια Πηγή , αλλά έχουν διαφορετική αίσθηση . Η Seichim είναι μια αρχαία αιγυπτιακή Θεραπεία που συχνά ενσωματώνεται με το Reiki . Η Seichim είναι η θηλυκή θεραπευτική ενέργεια και το Reiki τείνει να είναι πιο αρσενικό.

Η Seichim είναι ένας θαυμάσιος τρόπος πρόσβασης στην ενέργεια της μητέρας Γης και ένα μονοπάτι προς την βαθύτερη αυτοπραγμάτωση και την ενδυνάμωση. Εξισορροπεί το Γιν-θηλυκή πλευρά της ύπαρξης μας σε όλα τα επίπεδα. Seichim και ρέικι εργάζονται από κοινού ως μια ενοποίηση των ιερών θεραπευτικών ενεργειών για να ισορροπήσουν πλήρως και να εναρμονίσουν το φυσικό, συναισθηματικό και πνευματικό σώμα ενός ατόμου. Ο βαθμός του δασκάλου Seichim συμπληρώνει το παραδοσιακό Reiki Usui και προέρχεται από τη λέξη, «sekhem,» είναι επίσης γνωστό ως SKHM, seichem και sekhem Seichim.

Ιστορικά η Sekhem Seichim είναι η θεραπευτική πνευματική ενέργεια που οι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν και δίδασκαν στους ναούς της αρχαίας Αιγύπτου. Ο δάσκαλος Reiki, Patrick Zeigler ανακαλύφθηκε Seichim το 1984 με έναν παρόμοιο μυστικιστικό τρόπο που Mikao Usui ανακάλυψε το ρεικι. Ο Patrick καθοδηγήθηκε να περάσει τη νύχτα κλεισμένος στη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας. εκπλήρωσε το παιδικό του όνειρο βρίσκοντας μια κρυψώνα στην Πυραμίδα και στη συνέχεια βγαίνοντας από αυτή αφού είχαν φύγει τουρίστες και φύλακες . Κατά τη διάρκεια της νυχτερινής του παραμονής στην Πυραμίδα, ο Patrick ξάπλωσε στη σαρκοφάγο του βασιλιά και ενώ βίωσε πολλές μυήσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας ηλεκτρικής μπλε-λευκής μπάλας φωτός που εισχώρησε καρδιά του. Μετά την αναχώρηση από την πυραμίδα το επόμενο πρωί, ο Patrick πέρασε αρκετές ημέρες στο Σουδάν με μια ομάδα Σούφι. Ο πνευματικός ηγέτης των Σούφι ήταν ένας Αιγύπτιος Sheik που μεταλαμπάδευσε στον Patrick τη διδασκαλία που συνόδευε την εμπειρία του στην Πυραμίδα και βάπτισε την ενέργεια «Seichim.

Η Seichim συνδέεται με την θεά της Ανατολής ,της συμπόνιας και ελέους, Kwan Yin. Η προέλευση της Seichim είναι η αρχαία Αίγυπτος, ιδιαίτερα το Karnac, το οποίο, κατά την αρχαιότητα, ήταν ένα μέρος διδασκαλίας και μάθησης. Τα σύμβολα της βρίσκονται σκαλισμένα στις πλευρές των μεγάλων αιγυπτιακών τάφων και πυραμίδων, και μέσα σε κάποιους από τους τάφους. Υπάρχουν πολλές αναφορές στη Sekhem σε πολλούς παπύρους που βρέθηκαν σε αρχαίους τάφους και ερείπια ναών.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Όλο-Αγαπη 2 ήμερο και 4 ήμερο εργαστήριο;

Σε όλα τα εργαστήρια η Όλο -Αγάπη Ενέργεια αφυπνίζεται. Η ενέργεια δεν συγκρατείται ή χωρίζεται σε επίπεδα ή βαθμούς. Αυτό περιλαμβάνει επίσης δύο ώρες ή μία ημέρα εισαγωγής.
Η Αφύπνιση είναι η μύηση της Ψυχική ενέργειας που κατεβαίνει στην θεϊκή καρδιά. Είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες εμπειρίες που μπορούμε να έχουμε σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτή η εμπειρία μας επιτρέπει να αισθάνονται άμεσα την ενότητάς μας με όλους.

Στη συνέχεια θα διατηρήσετε για πάντα αυτή τη γνώση.
Η τάξη δύο ημερών θα διευκολύνει την Αφύπνιση της Καρδιάς. Σε αυτό το εργαστήριο διάφορες μέθοδοι θα παρουσιαστούν για να βοηθήσουν στο καθάρισμα της μπλοκαρισμένης ενέργειας και για να διευκολύνουν την αφύπνιση με ένα βαθύτερο τρόπο.
Το εργαστήριο των τεσσάρων ημερών, είναι για εκείνους που επιθυμούν να έχουν μια βαθύτερη εμπειρία και σύνδεση με το Κοσμικό κύμα της Αγάπης. Η κατηγορία αυτή είναι, επίσης, για εκείνους που θέλουν να μάθουν πώς να διευκολύνουν την αφύπνιση σε άλλους.

Ακόμα και χωρίς να υπάρχουν επίπεδα με την Όλο -Αγάπη , κάθε εργαστήριο είναι μια μοναδική εμπειρία. Με κάθε εργαστήριο μια νέα βίωση άμεσης γνώσης συμβαίνει. Ακόμη και για τον εαυτό μου βιώνω μια νέα έκφανση της δόνησης σε κάθε εργαστήριο που διδάσκω.

Η ίδια η ενέργεια είναι καλύτερος δάσκαλος μας.

Όλο -Αγάπη!
~ Patrick

Επιπλέον πληροφορίες για το Σεμινάριο: www.facebook.com/events/1678857542403443/

Επικοινωνία κρατήσεις:   Μeredith Ρavlidis Τηλέφωνο : 6972634470

Τοποθεσία : Office Plus Business Center, Δημητρίου Γούναρη 78 , Άνω Γλυφάδα , 16561 , Αττική, Ελλάδα
Επικοινωνία κρατήσεις κα Μeredith Ρavlidis Τηλέφωνο : 6972634470

Χορηγός Επικοινωνίας  ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση
https://enalatv.wordpress.com/
enatiwebtv.gr
Επιμέλεια: Αγγελική Μαυροδάκου-Μαυροειδή

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s