Βραζιλιάνικα κρουστά «Batuca»- Αthens Goddess Festival – ΕΝΑΤΗ

Η ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση έζησε τη μαγεία του, Αthens Goddess Festival, μια εξέχουσα διοργάνωση, με την υπογραφή της Shakila Ιωάννας Μπράτη και της ομάδας Blossoming Goddess, που πραγματοποιήθηκε την 1η Νοέμβρη 2015 στο HUB στην Αθήνα. Εξασφαλίσαμε όπως πάντα πλάνα που θα μοιραστούμε μαζί σας, ξεκινώντας με απόσπασμα από τη συμμετοχή της » BATUCA» στο Athens Goddess Festival!

BATUCA είναι το όνομα της Μπάντας και Σχολής Βραζιλιάνικων κρουστών, που δημιουργήθηκε από τον Βασίλη Λιώση και τον Ravy Magnifique διακεκριμένο Drummer το 1998 στήν Αθήνα. Το ρεπερτόριο στηρίζεται σε ένα μουσικοκινητικό σύστημα Βραζιλιάνικων κρουστών και ρυθμών ( Samba, afoxe, Go-go funky, Gnaua, Baião, Samba Reggae, κ.α. ).
Η μπάντα μπορεί να κινείται παίζοντας και έχει αυτονομία ήχου, (dB) τα κρουστά είναι Surdo, Caixa, Tamporine, Agogo, Rokar. Δραστηριοποιούνται σε πολλές μουσικές σκηνές, φεστιβάλ και εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα όπου παίζοντας δημιουργούν ένα πάρτυ χορού γιά μικρούς και μεγάλους… Ενώ κάποιες φορές παίζουν μαζί με μεγάλες ομάδες παιδιών (80 ατόμων) που συγκροτεί ο Βασίλης Λιώσης μετά απο ταχύρυθμα σεμινάρια, ο αριθμός των μουσικών διαφοροποιείται.
Μέλη : Βασίλης Λιώσης, Εφη Ξανθοπούλου, Γιάννης Δεσποτάκης, Σελήνη φιλιππιτζή, , Χρήστος Φωτακης, Γιώργος Πολίτης, Ελίνα Κιτσάκη, Δανάη Δούκα, Βικτώρια Ψωμά, Μαριγούλα Καραμπογιά.

ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση
https://enalatv.wordpress.com/
enatiwebtv.gr
Παραγωγή: Σταύρος Λαμπρόπουλος
Επιμέλεια: Αγγελική Μαυροδάκου-Μαυροειδή

Advertisement

One thought on “Βραζιλιάνικα κρουστά «Batuca»- Αthens Goddess Festival – ΕΝΑΤΗ”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s