1ο Αthens Spirit Film Festival

Η ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση συμμετέχει ως χορηγός επικοινωνίας και σας καλεί 19-25 Νοεμβρίου 2015

στο 1ο Αthens Spirit Film Festival

1o Spirit Film Festival

Με το σύνθημα «Where Art meets Philosophy» και ένα κοινό όραμα, να καθιερωθεί ετησίως ως η μεγαλύτερη γιορτή πνευματικότητας και φιλοσοφίας στην Ελλάδα, η ομάδα των Surfers4Life σερφάρει ξανά δυναμικά, διοργανώνοντας από τις 19-25 Νοεμβρίου, το 1ο Athens Spirit Film Festival!
Ο Einstein έλεγε πως «Kανένα θέμα δεν μπορεί να λυθεί από το ίδιο επίπεδο της συνειδητότητας που το δημιούργησε».
Με έναρξη την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας,

 και για 7 συνεχόμενες ημέρες, η πόλη αλλάζει την συνειδητότητα της μέσα από προβολές επιλεγμένων ταινιών, πνευματικού και φιλοσοφικού περιεχομένου, καθώς και με αναλύσεις από επιστήμονες, φιλοσόφους, συγγραφείς και ειδικούς σε θέματα πνευματικής ανάπτυξης και προσωπικής ενδυνάμωσης.
Άλλα δρώμενα που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ συμπεριλαμβάνουν ένα debate με θέμα «H πνευματικότητα και η επιστήμη, συγκλίνουν;», μία ημερίδα για τις «συνοικίες φωτός», προϊοντική έκθεση, μουσικές, θεατρικές και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, μία μεγάλη γιορτή και πολλές άλλες εκπλήξεις...
Σε μία περίοδο που η πίστη και οι αξίες μας δοκιμάζονται, οι Surfers4Life συνεχίζοντας την ιστορία των επιτυχημένων διοργανώσεων και φεστιβάλ εθελοντικού και ανιδιοτελούς χαρακτήρα, έρχονται για μία ακόμη φορά να δημιουργήσουν μία καινοτόμο δράση που έχει ως στόχο τη θετική και ουσιαστική συνεισφορά στους συνανθρώπους μας, την ανύψωση της συνειδητότητάς μας καθώς και την εύρεση λύσεων στην καθημερινότητά μας.

Η συμμετοχή στο Φεστιβάλ θα έχει συμβολικό κόστος, ενώ τα έσοδα από τη διεξαγωγή του θα διανεμηθούν απευθείας σε επιλεγμένες ΜΚΟ που εμπνέουν με το έργο τους στο χώρο της υγείας και της προσωπικής ανάπτυξης.
Surfers4Life
Ποιοι είμαστε...
Είμαστε μια ομάδα δράσης και μια πλατφόρμα συνεισφοράς που γεννήθηκε από το όραµα ενός καρoκινοπαθή να διασχίσει µία θάλασσα, για να ενδυναµώσει την κοινότητα όσων εµπλέκονται µε την νόσο. Ως ομάδα δράσης δημιουργούμε συλλογικά έργα που έχουν θετικό και ουσιαστικό αντίκτυπο στους συνανθρώπους μας και στην κοινωνία. Ως πλατφόρμα συνεισφοράς δημιουργούμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους να εξελιχθούν μέσα από δράσεις αληθινής αγάπης.
Το 1ο Athens Spirit Film Festival…
Το Φεστιβάλ έχει σκοπό να ανυψώσει την συνειδητότητα των συνανθρώπων μας μέσα από ταινίες φιλοσοφικού περιεχομένου και από τις αναλύσεις τους που θα γίνουν από γνωστούς φιλοσόφους, life coach, επιστήμονες κτλ. Παράλληλα θα υποστηρίξει με τα έσοδα του μη κερδοσκοπικές δράσεις που εμπνέουν και θα δημιουργήσει ένα έδαφος για διάλογο για φιλοσοφικά και πνευματικά θέματα. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε την παρακάτω παρουσίαση για να μάθετε περισσότερα.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ καθώς και πληρέστερη ενημέρωση εδώ:http://athensspiritfilmfestival.org/
Για περισσότερες πληροφορίες: info@athensspiritfilmfestival.org
Ηλίας Κατιρτσιγιανόγλου: 6936 790260
Τζώρτζια Καθρέπτη: 6974 369160

Χορηγός επικοινωνίας:
ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση
https://enalatv.wordpress.com
enatiwebtv.gr
Επιμέλεια: Αγγελική Μαυροδάκου Μαυροειδή 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s