Tα ζεστά πεζούλια του καλοκαιριού μαρτυρούν την αγάπη!

Έφτασε η ώρα να αποχαιρετίσουμε τον αγαπημένο Αύγουστο, τον πιο ερωτικό μήνα  του χρόνου. Ο φετινός Αύγουστος αφήχθει  με ένα ολόγιομο φεγγάρι και με ένα τέτοιο ετοιμάζει τις αποσκευές του  για την αναχώρηση. Εμείς οι τυχεροί ζήσαμε την κάθε μέρα του, με θαλασσινό άρωμα, με ζεστή μεθυστική ατμόσφαιρα σε παραδεισένεια τοπία αλλά και στην πόλη.  Ακριβώς εκεί  θέλω να μείνουμε, στην πόλη όπου ζούμε, και να φυλακίσουμε μερικές μόνο από τις στιγμές που μας πρόσφερε, ο φετινός Αύγουστος, να περπατήσουμε μαζί εκεί που η αγάπη αφήνει τα ίχνη της…. Η αγάπη που ρέει από τις καρδιές μας και συντονίζεται με τις υψηλές θερμοκρασίες του Αυγούστου και με τα χρώματα της δύσης,  αφήνοντας κάθε στιγμή, με τη δική μας συμβολή, το δικό της έργο τέχνης, ως στίγμα στην  αιωνιότητα.

_ENATHDSC0018

Πρόσκληση σε έναν τελευταίο περίπατο λοιπόν για να αποχαιρετίσουμε τον Αύγουστο, παραθέτοντας προς τέρψην οφθαλμών ένα μικρό λεύκωμα, κάτι που συνηθίζω κατά την αποτύπωση των άρθρων μου.  Μου αρέσει  και με αντιπροσωπεύει άλλωστε, να προσφέρω με αγάπη κάθε καλό προς όλους εσάς που τιμάτε με την παρουσία σας,  τον ιστοχώρο της ΕΝΑΤΗΣ.

_ENATH DSC0072

Με την κατάλληλη φόρτιση , όλα γίνονται μαγικά, αυτά συμβαίνουν στην Αθήνα αν την κοιτάξεις με κατάλληλη ματιά και αφεθείς να σε παρασύρει ο Αύγουστος!

_ENATHDSC0065

Ας επιλέξουμε συνειδητά να βλέπουμε και να προάγουμε τις ομορφιές μας,  αρκετά  με την εμμονή στην προβολή των αρνητικών πτυχών της διαβίωσης μας.   Αν σε κάποιους από εμάς διαφεύγει  η όμορφη πλευρά της ζωής, αυτή που δεν επηρεάζεται από τα capital control, τότε καλό είναι να τους τη δέιξουμε.  Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία μας ως μέσο επικοινωνίας..προβάλλουμε ότι καλό ο άνθρωπος  με θεία ενέργεια ποιεί.

ENATHDSC0081

Η μαγεία της φύσης απλώνει τα  πολύχρωμα πέπλα της για όλους, δεν κάνει κανενός είδους  διακρίσεις…  το μόνο που χρειάζεται για να μπούμε στον ρυθμό της, είναι να συνδεθούμε με την καρδιά μας!

_ENATHDSC0089

Από εκεί και πέρα είναι θέμα επιλογών, επιλέγεις αν θα πας στην καφετέρια  παραμένοντας στη βοή της πόλης, ή αν θα πας να ακούσεις την καρδιά σου.

_ENATH DSC0014

Διαπιστώσαμε στους περιπάτους μας και με ποιητική διάθεση σας μεταφέρουμε πως  στην πόλη μας «η αγάπη κατοικεί στα ζεστά πεζούλια του καλοκαιριού» και λούζεται με τα χρώματα της δύσης.!

_ENATH DSC0067  

ENATH DSC0019

Αν σας πείσαμε να την αναζητήσετε, προλαβαίνετε… ο καιρός θα συνεχίσει να ευνοεί τέτοιες εξορμήσεις.

Σε κάθε περίπτωση ας αποχαιρετίσουμε με ευγνωμοσύνη τον Αύγουστο κρατώντας σην καρδιά μας τις ομορφιές που μας χάρισε, σας αποχαιρετώ για σήμερα κι εγώ, κλείνοντας με το Αυγουστιάτικο φεγγάρι και την πανσέληνο.

ENATH DSC0049

 _ENATH DSC0135      ENATH DSC0099

Οι λήψεις έγιναν στο Π. Φάληρο και στον Άλιμο.

ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση
https://enalatv.wordpress.com/
enatiwebtv.gr                                                                                                                                                                             e mail: enalatv@gmail.com
Σύνταξη-Φωτογραφία :
Αγγελική Μαυροδάκου-Μαυροειδή

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s