Ανατολή στην ΕΔΕΜ! «Όταν ζούμε χωρίς προσδοκίες, μας συμβαίνουν τα καλύτερα»!

Ο επίλογος για τις φετινές διακοπές , αποτυπώνεται πλήρως μέσα από τον τίτλο του Αυγουστιάτικου άρθρου  μας. Έχοντας παραδοθεί στην αποπλάνηση του Αυγούστου ως σήμερα, μείναμε μακρυά σας εσκεμμένα. Δώσαμε χρόνο σε ενδοσκοπικές εργασίες τόσο για την ΕΝΑΤΗ όσο και για εμάς που στηρίζουμε αυτή τη δημιουργία.  Μείναμε  στην σιγή και την παρατήρηση, σε μια προσπάθεια να αφουγκραστούμε, να οραματιστούμε την συνέχεια που καλούμαστε να υλοποιήσουμε, σε ατομικό  και συλλογικό επίπεδο. Έτσι  δεν ασχοληθήκαμε διόλου με το να οργανώσουμε ή να καταστρώσουμε σχέδια καλοκαιρινών διακοπών.  Αυτές αφήσαμε στην «ροή» να τις φροντίσει. Δεν θα πήρχε λόγος να τα αναφέρω όλα αυτά αν δεν  με είχαν οδηγήσει σε ένα πολύτιμο συμπέρασμα.

Σε αντίθεση με τα όσα ως σήμερα προστάζουν οι πεποιθήσεις μας και η λογική μας, και πέρα από κάθε προσδοκία , οι φετινές διακοπές,  για τις οποίες δεν σπατάλησα ούτε λεπτό  για να τις οργανώσω, σχεδιάσω, προγραμματίσω, ήταν όχι απλά μαγικές αλλά ο ορισμός των διακοπών. Δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο, το αποτέλεσμα της θεϊκής φοντίδας!

ENATH_1113

Σαν όλα να τα άγγιξε μαγικό ραβδί, μέσα σε μια νύχτα βρεθήκαμε  σε επαφή με την ερωτική γη της Κέρκυρας, μοίρασμα αγάπης και χαράς με μοναδικά φωτεινά πρόσωπα και όλη τη φύση να δουλεύει ασταμάτητα ώστε να απολαμβάνουμε ατελείωτες στιγμές πληρότητας… Ξημερωθήκαμε σε μαργαριταρένια ακρογιάλια, με ηλιόλουστα χαμόγελα ανθρώπων πέρα από την τοξικότητα της εποχής. Γευτήκαμε καλοκαιρινούς καρπούς, αφεθήκαμε στον ήλιο και την καλοκαιρινή αύρα για αποφόρτιση κάθε αρνητικής συσσώρευσης.

ENATH_1133

Λειτούργησαν όλα στο έπακρο και ο σκοπός των καλοκαιρινών διακοπών επιτεύχθη.

ENATH_1217

Επιστρέψαμε ανανεωμένοι,  πιο σοφοί και πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με νέα ενέργεια και νέα ματιά  την καθημερινότητα, τα προβλήματα και τις λύσεις, τις καταστάσεις που χρήζουν την φροντίδα μας, αλλά και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για όλα όσα υλικά ή άυλα, μας δόθηκαν σε αυτή την καλοκαιρινή περιπλάνηση.

ENATH_1171

Οι φωτογραφίες που κοσμούν το άρθρο είναι από την επιστροφή μου στο Π. Φάληρο. Καθόλου τυχαία, επέλεξα να εστιάσω σε ότι πιο όμορφο συμβαίνει στην καθημερινή μου ζωή, την ομορφιά που προσφέρεται σε όλους μας, αρκεί να θελήσουμε να την παρατηρήσουμε.

ENATH_1176  ENATH_1177

Ανατολή στην ΕΔΕΜ λοιπόν, με τα  θαλασσοπούλια να προσεγγίζουν την ακτή, καλώς σας βρήκα κι εγώ, με δημιουργική διάθεση εύχομαι σε όλους,  καλή συνέχεια καλοκαιριού .

ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση
https://enalatv.wordpress.com/
enatiwebtv.gr
Σύνταξη-Φωτογραφία :
Αγγελική Μαυροδάκου-Μαυροειδή

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s