Μια Πρωτότυπη Συγκέντρωση…ΝΑΙ, ΟΧΙ και ΛΕΥΚΟ, μαζευτείτε για χορό!

 

Είμαστε μια ομάδα φίλων που μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά, αλλά θέλουμε στα χειρότερα να είμαστε ενωμένοι σαν χώρα. Τι πιο ενωτικό από το να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε και να περάσουμε καλά.

DSC_7602.NEF

Ένα χειρότερο αύριο ενός ενωμένου λαού είναι παρασάγγας προτιμότερο από ένα καλύτερο αύριο ενός διχασμένου λαού. Τα «καλύτερα» μας οδήγησαν στο σήμερα και αν όλα ξαφνικά στρώσουν, απλά θα συνεχίσουμε να είμαστε στο χείλος του γκρεμού, αγναντεύοντας το άπειρο, ελπίζοντας να μην αρχίσουμε το χορό του Ζαλόγγου.

Ευχόμενοι το καλύτερο, αλλά έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλούμας την πιθανότητα για τα χειρότερα, θέλουμε να αποφύγουμε τη διχόνοια και έτσι καλούμε όλους να χορέψουν μαζί μας και να νιώσουμε όμορφα (για αλλαγή), όχι αποφεύγοντας να αναλάβουμε ευθύνες, αλλά με πλήρη πεποίθηση ότι ο φόβος είναι ο χειρότερος σύμβουλος στη ζωή. Ας είμαστε συνειδητοί κάθε στιγμή και όχι μόνο όταν χτυπάει ο τρόμος ή η καταστροφή την πόρτα μας.

Όλες οι πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ:https://www.facebook.com/events/879544518747884/?ref=1&feed_story_type=22&action_history=%5B%7B%22surface%22%3A%22permalink%22%2C%22mechanism%22%3A%22surface%22%2C%22extra_data%22%3A%5B%5D%7D%5D

Με δεδομένη την θετική και ενωτική ενέργεια του χορού, μην λήψει κανείς!!!

ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση
https://enalatv.wordpress.com/
enatiwebtv.gr
Επιμέλεια: Αγγελική Μαυροδάκου-Μαυροειδή

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s