Εργαστήρι Συστημικών αναπαραστάσεων -Ν.Γρίβας

Στις 27 και 28-6-2015  θα γίνουν συστημικές αναπαραστάσεις κατά Bert Hellinger που αποσκοπούν στην βελτίωση της ζωής μας, σε υγεία, σχέσεις, εργασία, οικονομικά.
Ανακαλύπτοντας το άγνωστο οικογενειακό παρελθόν, χτίζουμε ένα καλύτερο παρόν και ένα ευτυχέστερο μέλλον. Λ.Βουλιαγμενης 123..ΜΕΤΡΟ σταση Αγιος Ιωαννης

Τι χρειάζεται για πετύχει μια σχέση;

Μάθαμε να αγαπάμε από τους γονείς μας μικροί;

Παίρνουμε την αγάπη που μας δίνεται;

Υπάρχει τάξη στο ζευγάρι;

Τι συμβαίνει με την σεξουαλική πράξη;

Τι κάνουμε για να ξεφύγουμε από την παραδοχή … της έλλειψης συντρόφου;

Πότε είμαστε σε αρμονία με το ουσιώδες του κόσμου;

Αγάπη της καρδιάς … η σεξουαλική αγάπη;

Αφοσίωση !! ; ;

Αυτά και άλλα, που μας είναι άγνωστα η γνωστά (ή ότι άλλο θέμα φέρει ο καθένας) και δεν έχουμε τον τρόπο να τα ισορροπήσουμε …. θα τα επεξεργαστούμε στο 2ήμερο βιωματικό εργαστήρι. .. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-6-2015 ΩΡΑ 17.00-21.30 Δωρεάν Είσοδος ( Γνωριμία με μέθοδο ) ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 28-06-2015 ΩΡΑ 11.00-19.30

ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ

Δηλώστε παρουσία στα παρακάτω τηλέφωνα

6944472688 ( Cosmote ), 6945256293 ( Vodafone )

Νίκολαος Γρίβας

1980451_10202164260880925_761422630_o                                              Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συντονιστής Συστημικών Αναπαραστάσεων κατά Bert Hellinger, Συντονιστής Ομάδων Συμβουλευτικής και γνώστης της μεθόδου του Rebirthing – “Θεραπευτική Τεχνική Επαναγέννησης”

Με τη Συστημική Αναπαράσταση μετέχουμε σε ένα βιωματικό δρώμενο το οποίο μας βοηθάει να κατανοήσουμε γιατί ακολουθούμε επαναλαμβανόμενα μοτίβα σχέσεων και συμπεριφορών.

Ανακαλύπτουμε τι είναι αυτό που μας κάνει να βιώνουμε τη ζωή αποκομμένοι από τους άλλους και τον αληθινό εαυτό μας. Συστημική Αναπαράσταση και Σχέσεις…

Η Συστημική Αναπαράσταση ειναι η μέθοδος που μας βοηθάει να αναγνωρίσουμε τις κρυμμένες δυναμικές που λειτουργούν στα συστήματα σχέσεων στα οποία ανήκουμε. Δυναμικές ισχυρές, που επηρεάζουν βαθιά το ρόλο μας στην οικογένεια από την οποία προερχόμαστε ή σε αυτή που δημιουργήσαμε.

Συστημική Αναπαράσταση και Οικογένεια…

Η Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση είναι ένας τρόπος, να ανακαλύψουμε τις ρίζες μας και να απελευθερωθούμε από καταστάσεις που μας βλάπτουν, μας βαραίνουν ή μας αποδυναμώνουν. Όταν γίνει αυτό, κυλάει όλη η δύναμη μέσα από τις ρίζες μας, δυναμώνει τα φτερά μας ώστε κυριολεκτικά να είμαστε έτοιμοι να πετάξουμε ελεύθεροι προς την καινούρια μας ζωή.

Η Συστημική Αναπαράσταση φέρνει ξανά την ισορροπία. Μας βοηθά να απελευθερωθούμε και να ζήσουμε λυτρωμένοι και συμφιλιωμένοι με τον ρόλο που πραγματικά μας ανήκει.
Λίγα λόγια για την Συμβουλευτική:

Η Συμβουλευτική είναι μια διαδικασία αλληλεπίδρασης μεταξύ του συμβούλου και του/των ατόμων που απευθύνονται σε αυτόν, η οποία προσεγγίζει και επεξεργάζεται προσωπικά, συναισθηματικά, συμπεριφορικά, επικοινωνιακά και άλλα θέματα, που παρεμποδίζουν την αυτοανάπτυξη, την αυτοσυνειδητοποίηση, την αυτογνωσία, και την λήψη αποφάσεων του ατόμου.

Η Συμβουλευτική επίσης ενδείκνυται για την αντιμετώπιση κρίσεων, βελτίωση σχέσεων, και διεργασία συναισθημάτων εσωτερικής σύγκρουσης.

Δια μέσου της ομάδας ο συντονιστής βοηθά στην ιεράρχηση και διατύπωση αιτημάτων, των ενδιαφερομένων και κατόπιν την επεξήγηση τους, με τον κατάλληλο τρόπο και πολύ διακριτικά, ώστε να μην αναζωπυρωθούν τραύματα ή να δημιουργηθούν νέα.

Για την επίτευξη των ως άνω στόχων, χρησιμοποιούνται διαφορετικές μέθοδοι Συμβουλευτικής που είναι βιβλιογραφικά τεκμηριωμένες (ενδεικτικά : ψυχοδυναμική / Freud, Adler, Young, συστημική, οικογενειακή, προσωποκεντρική / Carl Rogers, συμπεριφοριστική – γνωστική κ.α.).

Η μέθοδος ( προσέγγιση ) που εφαρμόζει ο κάθε σύμβουλος κατά την άσκηση της Συμβουλευτικής βασίζεται στην ειδική θεωρητική και πρακτική του εκπαίδευση, με την οποία αποκτά την εξειδίκευση του.

Θα βρίσκομαι μαζί σας
Νικόλαος Γρίβας

ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση                                                             enatiwebtv.gr                                                             enalatv.wordpress.com                                                                                                      Επιμέλεια: Αγγελική Μαυροδάκου Μαυροειδή

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s