Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑΤΗ

Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και εν όψη του επικείμενου εορτασμού του θερινού ηλιοστάσιου η ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση συνάντησε τον αστρολόγο Γιάννη Μπαρδόπουλο ο οποίος μας εξηγεί πως οι αστρολογικές προβλέψεις μπορούν να μας προειδοποιήσουν για επερχόμενα γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο. Χρησιμοποιεί εδώ ως παράδειγμα την αστρολογική ανάλυση που αφορά το πρόσφατο ατύχημα της GERMAN WINKS

Ο Γιάννης Μπαρδόπουλος έχει ενδιαφερθεί… από πολύ νωρίς για την αστρολογία. Σπούδασε στην σχολή της Γιώτας Καλογερά. Αρχική αφορμή για να ενταχθεί στο κόσμο της αστρολογίας ήταν το κλασικό πρόβλημα που έχουμε καθώς αποζητούμε κάποια συμβουλή όταν κάτι βλέπουμε ότι δεν πάει καλά στην προσωπική μας ζωή.
Με το πέρασμα των ετών και με την συνεχή ενασχόληση του δεν έμεινε μόνο στα τυπικά αισθηματικά, ερωτικά και συνεργατών ποικίλα θέματα. Η επαγγελματική του βιοποριστική ιδιότητα, του έδωσε ή αν θέλετε δημιούργησε το έρεισμα και για προβλέψεις σε παγκόσμια γεγονότα.
Αυτό σύμφωνα με την επικρατούσα λογική της πρόβλεψης πριν συμβούν τα γεγονότα και όχι μετά το γεγονός.
Αυτού του τύπου οι, ομολογομένως δύσκολες προβλέψεις, πρώτοπαρουσιάστηκαν τον Αύγουστο του 1991 στο περιοδικό της σχολής της κ Καλογερά «η Αστρολογία Σήμερα» και στο περιοδικό «Τρίτο Μάτι» από τον Μάιο του 1993 έως και τον Ιανουάριο του 1994. Έχει αρθρογραφήσει στις στήλες των περιοδικών Status (11/1994) και PlayBoy (12/1995). Έχει διατήρει ραδιοφωνική εκπομπή στο Δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά (1997-98, FM 90,4). Περισσσότερες προβλέψεις- αναλύσεις από τον Ιωάννη Μπαρδόπουλο στο:
http://johnbardopoulos.blogspot.gr

ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση
https://enalatv.wordpress.com/
enatiwebtv.gr

Επιμέλεια: Αγγελική Μαυροδάκου-Μαυροειδή
Παραγωγή – Σταύρος Λαμπρόπουλος

Advertisement

2 σκέψεις σχετικά με το “Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑΤΗ”

 1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
  Τραγωδία Germanwings: Γιατρός είχε συστήσει τη νοσηλεία του πιλότου σε ψυχιατρείο 2 εβδομάδες πριν τη συντριβή

  http://www.iefimerida.gr/news/256260/tragodia-germanwings-giatros-eihe-systisei-ti-nosileia-toy-pilotoy-se-psyhiatreio-2

  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
  Τραγωδία Germanwings: Γιατρός είχε συστήσει τη νοσηλεία του πιλότου σε ψυχιατρείο 2 εβδομάδες πριν τη συντριβή

  ΚΟΣΜΟΣ 13|03|2016 ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ

  Ενας ιδιώτης γιατρός είχε συστήσει ότι ο Γερμανός πιλότος, ο οποίος έριξε το αεροσκάφος της Germanwings στις Αλπεις πέρυσι, θα έπρεπε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, δύο εβδομάδες πριν από την τραγωδία.

  Αυτό ανέφεραν Γάλλοι ερευνητές σήμερα, με την ανακοίνωση της έκθεσής τους για το αεροπορικό δυστύχημα που είχε γίνει στις 2 Μαρτίου του 2015, κοστίζοντας τη ζωή και στους 150 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος.

  Οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι ο συγκυβερνήτης Αντρέας Λούμπιτς, ο οποίος είχε ιστορικό βαριάς κατάθλιψης, κλειδώθηκε στο πιλοτήριο και εσκεμμένα έριξε το Airbus στη βουνοπλαγιά.

  Στην τελική τους έκθεση, οι εμπειρογνώμονες της γαλλικής υπηρεσίας ΒΕΑ, για τη διερεύνηση αεροπορικών δυστυχημάτων, ανέφεραν ότι ο Λούμπιτς είχε αρχίσει να δείχνει συμπτώματα τα οποία μπορεί να συνιστούσαν ψυχωτικό καταθλιπτικό επεισόδιο, τον Δεκέμβριο του 2014. Ο Γερμανός συμβουλεύτηκε αρκετούς γιατρούς τους μήνες που ακολούθησαν, κανείς από τους οποίους δεν ειδοποίησαν τις αεροπορικές αρχές ή την εταιρεία του, σύμφωνα με το Reuters.

  Οι εισαγγελείς βρήκαν αποδείξεις ότι ο συγκυβερνήτης, ο οποίος είχε και προβλήματα όρασης και μπορεί να φοβόταν ότι θα χάσει τη δουλειά του, είχε αναζητήσει μεθόδους αυτοκτονίας και έκρυβε την ασθένειά του από τους εργοδότες του. Κάτι που πυροδοτεί συζητήσεις για τα θέματα της εποπτείας και του ιατρικού απορρήτου.

  Σύμφωνα με την ΒΕΑ, η νοητική κατάσταση του Λούμπιτς δεν είχε προκαλέσει ανησυχία στους πιλότους οι οποίοι πετούσαν μαζί του. Ομως, οι ερευνητές εντόπισαν έλλειψη ξεκάθαρων οδηγιών στους γερμανικούς κανόνες για το πότε μία απειλή στη δημόσια ασφάλεια ξεπερνά τα όρια του ιατρικού απορρήτου.

  Ο Λούμπιτς πετούσε με ιατρικό πιστοποιητικό το οποίο ανέφερε ότι θα ακυρωνόταν, σε περίπτωση που υπήρχε υποτροπή στην κατάθλιψη, από την οποία έπασχε από τον Αύγουστο του 2008 έως τον Ιούλιο του 2009.

  Η ΒΕΑ κάλεσε τις ευρωπαϊκές αρχές να κάνουν περισσότερες έρευνες για την ανικανότητα των πιλότων, ιδιαίτερα όταν εμπλέκονται ψυχιατρικά ζητήματα και να αυστηροποιήσουν τους κανόνες για τους ελέγχους παρακολούθησης όταν πιλότοι με ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων κρίνονται ικανοί για να πετάξουν.
  Εμφάνιση λιγότερων

 2. ραγωδία Germanwings: Ο πιλότος έπρεπε προ πολλού να βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική
  13/03/201612:482
  Καταπέλτης το πόρισμα
  Τραγωδία Germanwings: Ο πιλότος έπρεπε προ πολλού να βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  Τραγωδία της Germanwings: Το τελευταίο e-mail του συγκυβερνήτη που σκόρπισε το θάνατο
  10
  Τραγωδία της Germanwings: Το τελευταίο e-mail του συγκυβερνήτη που σκόρπισε το θάνατο
  Ασύλληπτο: Οι 1200 εθελοντές της τραγωδίας της Germanwings πήραν ως δώρο εισιτήριο για τον αγώνα στο Stade de France!
  4
  Ασύλληπτο: Οι 1200 εθελοντές της τραγωδίας της Germanwings πήραν ως δώρο εισιτήριο για τον αγώνα στο Stade de France!
  Germanwings: Είχε αλλάξει γνώμη ο Lubitz την τελευταία στιγμή;
  6
  Germanwings: Είχε αλλάξει γνώμη ο Lubitz την τελευταία στιγμή;
  Ρίχνουν ευθύνες στους γιατρούς που τον άφηναν να πετάει – Συστήνουν περισσότερα ιατρικά τεστ για τους πιλότους και αλλαγή του ιατρικού απορρήτου, όταν πρόκειται για θέματα δημόσιας ασφάλειας

  Έπρεπε να νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική και όχι να πετάει αεροπλάνο ο πιλότος της μοιραίας πτήσης της Germanwings, σύμφωνα με το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων, που ανακοινώθηκε σήμερα.

  Ο Λούμπιτζ έπασχε από «σοβαρή ψυχολογική διαταραχή» και αυτό ήταν εις γνώσιν των γιατρών που τον εξέταζαν κατά διαστήματα, αναφέρουν οι εμπειρογνώμονες, επιρρίπτοντας ευθύνες κατά κύριο λόγο σε αυτούς.

  Ο Λούμπιτζ έπαιρνε αντικαταθλιπτικά χάπια την περίοδο της τραγωδίας, κάτι που όφειλε να δηλώσει στην εταιρία, επισήμαναν. Βάσει των ιατρικών του αρχείων, είχε υποστεί ένα σοβαρό επεισόδιο κατάθλιψης, για το οποίο ούτε ο ίδιος, ούτε οι γιατροί ενημέρωσαν ποτέ την εταιρία, επισημαίνουν.

  Οι εμπειρογνώμονες αποκάλυψαν ακόμα ότι ο πιλότος της πτήσης, προκειμένου να μπορέσει να μπει στο πιλοτήριο που ο Λούμπιτζ είχε κλειδώσει από μέσα, χρησιμοποίησε ένα ραβδί και ένα δοχείο οξυγόνου, χωρίς πάντως να τα καταφέρει. Καταγράφηκαν αρκετοί δυνατοί ήχοι, ενώ προσπαθούσε να σπάσει την πόρτα, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά κατά την παρουσίαση, όπως και το ότι πραγματοποίησε πολλαπλές κλήσεις προς το πιλοτήριο, χωρίς να λάβει απάντηση.

  Όταν οι γιατροί διαβλέπουν πιθανό κίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια, θα πρέπει να καταφεύγουν στην Δικαιοσύνη, επισημαίνουν και συστήνουν «περισσότερα τεστ» για τους πιλότους, διεθνώς.

  http://www.protothema.gr/world/article/561069/o-pilotos-tis-germanwings-eprepe-na-vrisketai-se-psuhiatriki-kliniki-lene-oi-ebeirognomones/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s