ΦEΣTIBAΛ NEΩΝ TAΛENTΩN.«Η Παράσταση της Ζωής Σου»

Χορηγός Επικοινωνίας Ενάτη Εναλλακτική Τηλεόραση

Εκδήλωση αλληλεγγύης στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου.

«Η Παράσταση της Ζωής Σου»

Το Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων, η Εταιρεία Πολιτισμού CINE@ART και η καλλιτεχνική ομάδα «Μεταμόρφωση», τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου με ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τίτλο «Η Παράσταση της Ζωής Σου», που περιλαμβάνει …θέατρο, μουσική και χορό και θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015, στις 8μμ ώρα στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Η εκδήλωση διοργανώνεται εθελοντικά, με σκοπό να μοιράσει χαμόγελα, να εμπνεύσει, να συγκινήσει, να ψυχαγωγήσει και να ενισχύσει την Ελληνική Εταιρεία «Το Μέλλον» http://www.tomellon.com.gr/

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ» ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ VIVA.GR
http://www.viva.gr/tickets/theatre/texnopoli/i-parastasi-tis-zois-sou/

Το Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων παρουσιάζει την πολύπτυχη μουσικοχορευτική εκδήλωση «Η Παράσταση της Ζωής Σου» την οποία σκηνοθετεί η Πέτρα Τερζή και βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα της να δώσει ευκαιρίες σε νέους και ταλαντούχους ανθρώπους και συγχρόνως να εμψυχώσει ευπαθείς ομάδες. Θα παρουσιαστεί το αρχαιότερο γνωστό τραγούδι Επιτάφιος του Σείκιλου και σε παγκόσμια πρώτη ένα τραγούδι που δημιούργησαν συμμετέχοντες του Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων.

Η καλλιτεχνική ομάδα «Μεταμόρφωση» και οι Φίλοι Γραμμάτων και Τεχνών «Ο Λύσιππος», με έδρα το Κιάτο Κορινθίας, παρουσιάζουν το θεατρικό έργο «Η δημοκρατία με το Μάτι του Λυγκέα», της Κων/νας Γιαμπουράνη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Καρβουντζή.

Mια εξαιρετική ευρηματική σκηνοθεσία με σεβασμό στο ανατρεπτικό – σουρεαλιστικό κοινωνικό – πολιτικό κείμενο, όπου οι ηθοποιοί καταφέρνουν να σμίγουν το κωμικό με το δραματικό στοιχείο του έργου, το γέλιο με το δάκρυ, μέσω του χιούμορ όπως ο έρωτας σμίγει δύο σώματα σε ένα, καταφέρνοντας να μας κοινωνήσουν με το πιο βαθύ μήνυμα του έργου ότι ζωή δεν είναι μόνο ένας αγώνας για τα λεφτά και την επιβίωση, προβλήματα και βάσανα που μας γεμίζει ένα «σάπιο» νομοθετημένο σύστημα πολιτικής αλλά η ζωή είναι κάτι πολύ βαθύτερο. Είναι ένα ιερό μυστήριο… ένας οργασμός… ένας έρωτας… θέτοντας ένα ερώτημα: “Αν ο έρωτας γίνεται χωρίς ποίηση τι παιδιά θα γεννηθούν στον κόσμο; …Για να δημιουργήσουμε παιδιά θα πρέπει να ξέρουμε πως να τα δημιουργήσουμε και να τα σεβαστούμε από την στιγμή της σύλληψης και θέλει σεβασμό ο έρωτας…” υποστηρίζει η Δημοκρατία του Λυγκέα!

Ο Καρβουντζής υπογράφει με την σκηνοθεσία του, την αξία της προγεννητικής αγωγής, που οφείλει να καλλιεργεί μέσω της παιδείας μια σωστή δημοκρατία που θέλει την αρμονία του κόσμου και όχι την κτηνωδία και την εξαθλίωση του, μια δημοκρατία που μάχεται με σωστούς νόμους σε κάθε αντικοινωνική συμπεριφορά όταν διαταράσσει αυτήν την αρμονία, μια δημοκρατία που μπορεί να δει με την όραση του Μυθικού Ήρωα Λυγκέα!

Στόχος μας είναι να ενωθούμε με παγκόσμιους οργανισμούς που έχουν το όραμα ενός δίκαιου και όμορφου κόσμου στην πράξη και όλοι μαζί να παλέψουμε για την μεταμόρφωση του κόσμου μας και έτσι να ενισχυθούν οι δυνάμεις του πνεύματος.

Ευχή μας είναι, μαζί με τον κόσμο που στηρίζει αυτές τις πρωτοβουλίες να αποδείξουμε έμπρακτα, τον σεβασμό στη ζωή, με εκδηλώσεις προσφοράς στις ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας και να καταφέρουμε να αλλάξουμε πραγματικά αυτόν τον κόσμο προς το καλό και το αγαθό. Προς αυτήν την κατεύθυνση η Ελληνική Eταιρία «Το Mέλλον» δραστηριοποιείται για την βελτίωση των παιδιών για γενετικά προβλήματα μέσω της πρόληψης της θεραπείας της φροντίδας και υποστήριξης από το 2005.

Ταυτότητα της παράστασης

«Η Παράσταση της Ζωής σου»
Σκηνοθεσία, οργάνωση κι εκτέλεση παραγωγής: Πέτρα Τερζή
Φωτογραφία, video: Σωκράτης Λαμπρόπουλος
Ακροάσεις: Πέτρα Τερζή, Σωκράτης Λαμπρόπουλος, Ελένη Πετροπούλου
Τραγούδι: Συνδαιτημόνες (Μαρκοπούλου Εβελίνα-λύρα,φωνή,φλογέρες, Παναγούλης Κώστας-Μπεντίρ, Κατσάλης Μάριος-Κιθάρα), Κωνσταντίνος Βελιώτης, Γιώργος Ιορντάνοβ, Παναγιώτης-Ειρηναίος Καβέτσος, Τερέζα Καζιτόρη, Μιχάλης Καραγιώργης-κιθάρα,φωνή, Μαρία Οικονόμου, Ίρις-Φιόνα Νικολάου, Γιάννης Ορούτζογλου-πιάνο,φωνή, Αστέρης Πασχαλιάς, Τεό Τσάτσος, Αναστασία Χαρακίδου.
Χορός: Πάνος Μεταξόπουλος και Νανά Τζαβάρα.
Guest – παρουσίαση: Χριστιάνα Καρνέζη, Σταρ Πελοπόννησος
Γραμματεία – Επικοινωνία: Ελίνα Μαζιώτη, Κατερίνα Πλουμίδη
«Η δημοκρατία με το Μάτι του Λυγκέα»
Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Γιαμπουράνη
Σκηνοθεσία: Γιώργος Καρβουντζής
Βοηθός σκηνοθέτη: Κωνσταντίνα Γιαμπουράνη
Σκηνικά – κοστούμια: Σωτηρία Ζήση
Σχεδιασμός Φωτισμού: Κώστας Μπεφάνης
Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Καρβουντζής
Μακιγιάζ: Λίζα Αναγνωστοπούλου
Ηθοποιοί: Μαρία – Νεκταρία Λίγκα, Γιώτα Λίγκα, Χρήστος Παναγιώτοπουλος, Λευτέρης Αχμέτη, Μάριος Στεφανιδέλης, Μάριος Αθανασόπουλος, ‘Ελενα Καρακούση, Γιωργία Παπακωνσταντίνου, Λίζα Αναγνωστοπούλου
Παραγωγή: Φίλοι Γραμμάτων και Τεχνών «Ο Λύσιππος»
Οργάνωση – Εκτέλεση Παραγωγής: Μεταμόρφωση
Δημόσεις σχέσεις: Καλιόπη Παπαδά
Χορηγός: Κτήμα Λιβιτσάνος
Διοργάνωση: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, Εταιρεία Πολιτισμού CINE@ART, Μεταμόρφωση

Υποστηρικτές: Global Arts, ΛΥΣΣΙΠΟΣ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, Παγκόσμια Οργάνωση Προγεννητικής Αγωγής (ΟΜΑΕΠ), Ελληνική Εταιρία Προγεννητική Αγωγή

Χορηγοί επικοινωνίας:

Ενάτη Εναλλακτική Τηλεόραση

PetraTerzi.Org , Skywalker.gr , eidisoules.gr ,
Χορηγοί “Το Μέλλον”: Forever Living

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων
Viva.gr, τηλέφωνο κρατήσεων 11876, κατάστημα Viva στο The Mall Athens και Mobile application Viva Wallet

Σημεία πώλησης & εξόφλησης εισιτηρίων:
Τα Καταστήματα Public & tickets.public.gr
Τα Καταστήματα Παπασωτηρίου & tickets.papasotiriou.gr
Τα Καταστήματα Ianos & tickets.ianos.gr
Τα Καταστήματα Seven Spots
Τα Reload Stores
Τα Καταστήματα Media Markt & tickets.mediamarkt.gr

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s