Πρόσκληση στην Παρουσίαση του Ποιητικού Ανθολόγιου «Περί Έρωτος»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος » Αρισταρέτη » και ο Εκδοτικός Οίκος » Όστρια » έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν  στην παρουσίαση του Ποιητικού Ανθολόγιου με τίτλο» Περί Έρωτος».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  21 Δεκεμβρίου 2014 στις 7.00 το απόγευμα στον χώρο του  Όστρια, Τζώρτζ 20, Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα.

ΕΝΑΤΗ ΠΟΙΗΣΗ

Ο Έρωτας είναι Επανάσταση…Έτσι ξεκινήσαμε, μιλώντας για το ιερό μας Έ-ψιλον…Οι Έλληνες Ποιητές από τους γνωστούς έως και τους λιγότερο γνωστούς, πάντα, ψυχήν ομιλούσαν, πάντα ψυχήν ομιλούν…Ελληνικήν ψυχή…Ελεύθερην ψυχή…Δικαίαν ψυχή…Αδούλωτην ψυχή…

Σας ευχαριστούμε εκ μέρους του προσωρινού ΔΣ, του υπό ίδρυσιν Πολιτιστικού Συλλόγου » Αρισταρέτη «Σταυρακάκης Δημήτρης , Αγγελική Ραυτοπούλου.

ΕΝΑΤΗ ΠΡΙ ΕΡΩΤΟΣ

Στο ερωτικό  ανθολόγιο «Περί Έρωτος»  40 Έλληνες ποιητές ενώνουν όλα τους τα συναισθήματα και μας προσφέρουν ένα πολλυσέλιδο αριστούργημα, μια καλλιτεχνική συνδημιουργία που με εφαλτήριο τον έρωτα, μας ανοίγουν την πόρτα για να αντικρύσουμε την νέα διάθεση με την οποία οι γραφίδες όλων ενώνονται, σε μια τόσο κρίσιμη εποχή, ώστε να δημιουργήσουν τις σελίδες της σύγχρονης συγγραφικής ιστορίας μας.

ΕΝΑΤΗ ΠΡΙ ΕΡΩΤΟΣ2

Την ΕΝΑΤΗ προσκάλεσε στην παρουσίαση η φίλη Ποιήτρια Μαρία Μπελαντή, η οποία συμμετέχει στο Ανθολόγιο με δύο δικά της ποιήματα και την  έχουμε φιλοξενήσει στον ιστοχώρο μας στο παρελθόν ( https://enalatv.wordpress.com/2014/07/08/%CF%84%CE%AC-%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%BD/)

Επίσης η κυρία Μπελαντή Μαρία , προσέφερε στην ΕΝΑΤΗ το ερωτικό ανθολόγιο «Περί Έρωτος» ώστε να διατεθεί ως δώρο στους αναγνώστες μας και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα!

Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση, την οποία θα τιμήσουμε και ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το δημιούργημα!

ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση

enalatv.wordpress.com

Επιμέλεια- Σύνταξη: Αγγελική Μαυροδάκου Μαυροειδή

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s