Πρόγραμμα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου Ψαράς -Δεκέμβριος 2014

Ρίξτε μια ματιά στο πλούσιο Πρόγραμμα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου Ψαράς, για τον Δεκέμβριο  του 2014 και ελάτε να συμμετέχετε σε όποια από τις ποικίλες εκδηλώσεις,που μας προτρέπουν να ζήσουμε τις τελευταίες μέρες του έτους, με τον πιο θετικό τρόπο, οδηγόντας μας προς την αυτοβελτίωση μας και την επίτευξη του ευ ζην.
Όλες οι παρουσιάσεις γίνονται στον χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου Ψαράς

Φιλικής εταιρείας 39

Θεσσαλονίκη

τηλ..2310265042
www.psarasbooks.gr

                                     ENATH shop1_s

Αντιμετωπίστε τις πονοπαγίδες που υπονομεύουν τη ζωή

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στις 7:00μμ στο…

βιβλιοπωλείο Ψαράς στη Θεσσαλονίκη η συγγραφέας, σύμβουλος ψυχικής υγείας Ιουλία Πιτσούλη και η ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Ξιφαρά μιλούν για τα πρότυπα πόνου. 

Ανακάλυψε ποιες πονοπαγίδες υπονομεύουν τη ζωή και τις σχέσεις σου, πώς μπορείς να τις αποφύγεις και μάθε επίσης πώς  να καταλαβαίνεις  σε ποιες πονοπαγίδες έχουν πέσει οι  άλλοι γύρω σου

ENATH 1

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΘΟΔΟΥ  «Human Design System / Σύστημα Ανθρώπινου Σχεδιασμού»

Η παρουσίαση αυτή θα σας ενημερώσει για το Πείραμα του να Ζεις με τον Σχεδιασμό σου.

Τι είναι ο Ανθρώπινος Σχεδιασμός;

Που μπορεί να μας φανεί χρήσιμος;

Το ανθρώπινο σχέδιο είναι μια νέα μηχανική επιστήμη. Η επιστήμη της διαφοροποίησης. Μας μιλά για την Μοναδικότητά μας. Στην πραγματικότητα έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσουμε τις δραστηριότητες μας στον  κόσμο, έχει να κάνει με το φυσικό μέρος της ύπαρξής μας. Μας παρέχει ένα εγχειρίδιο, για να κατανοήσουμε την μηχανική πλευρά της φύσης μας, ένα ακριβές εγχειρίδιο για το πώς να ζήσουμε την  ζωή μας βάσει της μηχανικής μας. Και να την  ζήσουμε δίχως αντίσταση έτσι ώστε να μπορούμε  να ωφεληθούμε πλήρως από τις δυνατότητες του δυναμικού μας σ’ αυτήν την ζωή.

ENATH

ΩΡΑ:  19:00 -20:00 ΟΜΙΛΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΟΥ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Στην ομιλία μας αυτή θα παρουσιάσουμε τη θεραπευτική μέθοδο του Βιοσυντονισμού. Θα εξηγήσουμε με απλό τρόπο «τι είναι ο βιοσυντονισμός» «πως λειτουργει» «σε ποιους απευθύνεται» «τι αντιμετωπίζει θεραπευτικά» «ποια είναι η διαδικασία» «αν καταργεί ο βιοσυντονισμός την κλασσική ιατρική» «αν είναι αξιόπιστη μέθοδος» και τέλος θα διευκρινήσουμε τις «αλήθειες και ψέμματα για την τροφική δυσανεξία». 

Παρουσίαση: Μαριάννα Γκιγκούδη Εργοθεραπεύτρια MSc Υποψήφια Διδάκτωρ Αθλητικής Ψυχολογίας Δασκάλα Yoga Συμβουλος Θεραπείας με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού Reiki Master Teacher

ENATH

ΩΡΑ:  20:00 -21:00 ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ : ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

Στην ομιλία μας αυτή θα παρουσιάσουμε την ομοιοπαθητική ως «ανεξάρτητη θεραπευτική» αλλά και σε συνδιασμό  με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού. Επίσης, θα γίνει αναφορά στην εφαρμογή της ομοιοπαθητικής στα ζώα, στα παιδιά και στα ηλικιωμένα άτομα. Παρουσίαση: Ασπασία Πιπιλιάγκα Ομοιοπαθητικός Τεχνολόγος Τροφίμων και Διατροφής Τελειόφοιτη Κτηνιατρικής

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ  «Το κυπαρίσσι που έγερνε»  και «Η ιστορία ενός μικρού ονείρου, Καρίμ»

Οι εκδόσεις Οσελότος, οι εκδόσεις Χρυσαλλίδα και το βιβλιοπωλείο Ψαράς σας προσκαλούν στην παρουσίαση των βιβλίων της Στέλλας Αρβανίτη «Το κυπαρίσσι που έγερνε» και «Η ιστορία ενός μικρού ονείρου, Καρίμ» την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 7 μμ  στον χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου Ψαράς.

Μέσα σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα τα παιδιά θα ακούσουν ιστορίες θα παρακολουθήσουν βιντεάκια και θα τραγουδήσουν γιορτινά τραγούδια.    Είσοδος ελεύθερη.

ΕΝΑΤΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΘΟΔΟΥ   ?Κβαντική Δίνη Μεταμόρφωσης?

Παρουσίαση Μεθόδου  Κβαντική Δίνη Μεταμόρφωσης

Εισηγητής: Πάνος Αξιομάκαρος

Παρουσιάζεται, επιστημονικά θεμελιωμένα, η Κβαντική Δίνη η οποία μεταφέρει την πρόθεσή μας από το χώρο των τριών διαστάσεων στο χώρο των τεσσάρων διαστάσεων και επιστρέφει με την υλοποίησή της.

Με απλό και κατανοητό τρόπο παρουσιάζεται η στιγμιαία Μεταμόρφωση μη επιθυμητών καταστάσεων που βιώνουμε σε επιθυμητές.  Κατά τη διάρκεια της ομιλίας προσφέρεται η δυνατότητα σε κάθε συμμετέχοντα να βιώσει Μεταμόρφωση κάποιου συγκεκριμένου θέματος που τον απασχολεί.

ΕΝΑΤΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ   Νέον Ρέικι Λογισμικόν για Θεία Διαβίωση

Παρουσίαση βιβλίου Νέον Ρέικι Λογισμικόν για Θεία Διαβίωση – Μία Ενεργειακή Ενσωμάτωση της Θείας Χάριτος.

Εισηγητής: Πάνος Αξιομάκαρος,

Παρουσιάζουμε το νέο επαναστατικό σύστημα Ρέϊκι με όλα τα επίπεδα απλοποιημένο σε μία ισχυρή και εύκολη στη χρήση τεχνική!

Μία εντελώς νέα αναβάθμιση της τεχνικής Ρέϊκι που ονομάζεται ?Ρέϊκι Κρύσταλλος Αφύπνισης του Μικάο Ουσούι!

Τώρα είναι δυνατό να εκτελέσουμε μια βαθιά και αποτελεσματική Ρέϊκι θεραπεία χωρίς τις θέσεις των χεριών!  Είσοδος ελεύθερη.

ΕΝΑΤΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ « Έρωτας σε απόσπαση ».    Οι εκδόσεις «Λευκή Σελίδα» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της  Ελένης Τζήκα-Αετοπούλου  « Έρωτας σε απόσπαση ». Για το βιβλίο θα μιλήσει η Πηνελόπη Τζιώκα, φιλόλογος. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Βιβλιοπωλείο Ψαράς, Φιλικής Εταιρείας 39, Θεσσαλονίκη 546 21, την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 στις 19.00.Λίγα Λόγια για το βιβλίο «Έρωτας σε απόσπαση» Η Μελίτα, μια νέα κι ευαίσθητη γυναίκα, στέλνεται με απόσπαση στη Γερμανία. Οι εντυπώσεις και οι εμπειρίες στην ξενιτιά, πρωτόγνωρες και απρόσμενες. Οι Έλληνες μετανάστες, οι συνάδελφοι, η στάση των Γερμανών απέναντι στους ξένους, οι σύντροφοι στο ελληνικό καφενείο της Στουτγάρδης, όλα περνούν απ? τη γραφίδα της σαν εξομολόγηση. Μα πάνω απ? όλα και μέσα σ? όλα μια αναπάντεχη συνάντηση: ένας παράφορος έρωτας? Το βιβλίο αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως αναδρομικό ημερολόγιο. Με τη διαφορά πως οι σημειώσεις καταγράφονται στη μνήμη μιας ερωτευμένης γυναίκας. Μνήμη που γιγαντώνεται και γίνεται στυπόχαρτο για να διαφυλάξει ζωντανό έναν έρωτα που διαποτίζει τα πάντα και μετατρέπεται σε μεγεθυντικό καθρέφτη, για να δει ό,τι ως τότε δεν έβλεπε μέσα και γύρω της.

ΕΝΑΤΗ

ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Μπορείτε να χρησιμοποιήτε την παρακάτω διεύθυνση για να μεταβείτε στο κοινόχρηστο ημερολόγιό μας από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στον ιστό.https://www.google.com/calendar/embed?src=bi08q8uj0kdnnm21i4s5uqk9ko%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens 

ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση

enalatv.wordpress.com

Επιμέλεια: Αγγελική Μαυροδάκου Μαυροειδή.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s