Positivity Coaching – Open Coaching Day – ΕΝΑΤΗ

Η ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση με χαρά κατόπιν πρόσκλησης του κ. Άγγελου Δερλώπα, ιδρυτή της Positivity Coaching, Professional Executive & Leadership Coach, παρακολούθησε και σας παρουσιάζει  την 4η διοργάνωση με τίτλο «open coaching day».

Η Positivity Coaching έδωσε για 4η συνεχή χρονιά, την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να συμμετάσχει δωρεάν …σε ένα κύκλο σεμιναρίων-παρουσιάσεων με δυναμικές προσεγγίσεις στο coaching.

ENATH DSC_0062

Ο Άγγελος Δερλώπας, PCC, CMC, ιδρυτής της Positivity Coaching, είναι εκπαιδευμένος εκπαιδευτής για coaches και μέντορες, πιστοποιημένος Coach (ICF-PCC) και Certified Mentor Coach (Invite Change). Έχει πάνω από 1000 ώρες εμπειρία σε υπηρεσίες coaching & mentoring και άλλες τόσες σχεδόν ως εκπαιδευτής στους ίδιους τομείς.

ΕΝΑΤΗ DSC_0061

Η Positivity Coaching παρέχει τη δυνατότητα σε μια αξιόπιστη και υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευση στο Coaching και το Mentoring στη χώρα μας.

ENATH DSC_0067

Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος του ιδρυτή της σχολής, Άγγελου Δερλώπα,  που μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία του ως coach και mentor αλλά και ως εκπαιδευτής, έχει στόχο να κρατά πάντα στο επίκεντρο αξίες όπως η βαθύτερη γνώση και αυτογνωσία, η ποιότητα, η δεοντολογία αλλά και η προσφορά.

Στην ανοιχτή εκδήλωση-γορτή, εισηγητές-παρουσιαστές των workshops ήταν οι απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι σπουδαστές της σχολής Positivity Coaching, οι οποίοι με ενθουσιασμό μας παρουσίασαν τη δική τους προσέγγιση στο coaching μέσα από διαδραστικά σεμινάρια που μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας.

ΕΝΑΤΗ DSC_0030

Στέλλα Γαμβρέλλη, Δικηγόρος – Διαμεσολαβήτρια

ΕΝΑΤΗ DSC_0039

Δέσποινα Δασενάκη, Δημοσιογράφος,
Life & Business Coach & εισηγήτρια σεμιναρίων αυτοβελτίωσης.

ΕΝΑΤΗ DSC_0094

Σπύρος Μαρίνος, Σύμβουλος ανάπτυξης &
εκπαίδ. Ανθρ. δυναμικού, Life & Βusiness Coach

ΕΝΑΤΗ DSC_0081

Άννα Μαρία Χρονοπούλου,
Σύμβουλος επαγγελματικής καθοδήγησης

 

ΕΝΑΤΗ DSC_0082

Χαρά Ντάτση, Broker

ΕΝΑΤΗ DSC_0134

Ηλίας Κουμπούνης, συντονιστής
Γιόγκα γέλιου

ΕΝΑΤΗ DSC_0054

Νίκη Ορφανουδάκη, Φιλόλογος

ΕΝΑΤΗ DSC_0113

Η διοργάνωση σημείωσε και αυτή τη φορά εξαιρετική επιτυχία, με μεγάλη προσέλευση κοινού και την αξεπέραστη φιλοξενεία του Κέντρου Προσωπικής Ανάπτυξης Women for Life!

ΕΝΑΤΗ DSC_0122

 

ΕΝΑΤΗ DSC_0098Λογότυπο_Women_for_Life_25 ΕΝΑΤΗ DSC_0055

Ανάλογο της δικής μας αναφοράς και παρουσίασης , το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Positivity Coaching το οποίο προβάλουμε αυτούσιο.
Το OPENCOACHINGDAY ήρθε για να μείνει.

Μαζική συμμετοχή στα σεμινάρια coaching των σπουδαστων της Positivity Coaching.
Στο coaching συχνά υπενθυμίζουμε τη σημασία που έχει να γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας πριν συνεχίσουμε τις προσπάθειες προς το καλύτερο. Η χαρά όμως μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερη αν η επιτυχία ταυτίζεται με τη γιορτή. Τη μεγάλη γιορτή του Coaching στην οποία εξελίχτηκε η4η κατά σειρά διοργάνωση του OpenCoachingDay από την Positivity Coaching την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014.
Η Σχολή που έχει πλέον καθιερωθεί στην Ελλάδα για τις υψηλού επιπέδου σπουδές στον ανερχόμενο κλάδο του coaching, κατάφερε αυτή τη φορά να δώσει μαζικά την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να συμμετάσχει σε ένα μοναδικό κύκλο σεμιναρίων-παρουσιάσεων με δυναμικές προσεγγίσεις στο coaching.
Το στίγμα της επιτυχίας έδωσε από νωρίς το πρωί της Κυριακής η εντυπωσιακά μεγάλη προσέλευση δεκάδων ατόμων στον φιλόξενο χώρο του Women ForLife στο Ν.Ψυχικό, όπου είχε δοθεί το ραντεβού. Εισηγητές-παρουσιαστές των workshopsήταν οι απόφοιτοι της σχολής PositivityCoachingπου είχαν λάβει από νωρίς θέσεις μάχης στις μεγάλες αίθουσες που γέμισαν ασφυκτικά. Σχέσεις, συγκρούσεις, καριέρα, αναβλητικότητα, αφθονία, αναζήτηση στόχων,διαχείριση της αποτυχίας, όλα τέθηκαν επί τάπητος μέσα από την οπτική του coaching.
Ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων ήταν φανερός τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη λήξη των σεμιναρίων καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν προσωπικά την δυναμική του coaching, αλλά και να αποκομίσουν συγκεκριμένες γνώσεις για άμεση εφαρμογή.
Θετικές εντυπώσεις προκάλεσε και η ομιλία του Άγγελου Δερλώπα, PCC, CMCιδρυτή της σχολής Positivity Coaching, η οποία παρέχει τη δυνατότητα σε μια αξιόπιστη και υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευση στο Coaching και το Μentoring στη χώρα μας. Καθόλου τυχαίο αφού το θέμα της ομιλίας είχε να κάνει με «τον θετικό λόγο στο cοaching» που ήρθε να υπενθυμίσει και να τονίσει την αξία που έχει η θετική ματιά και προσέγγιση σε κάθε πτυχή και στιγμή της ζωής μας. Η Positivity εξάλλου είναι φανερό ακόμη και από τον τίτλο της ότι επενδύει και προωθεί την θετικότητα σε κάθε της δράση.
Από το εορταστικό κλίμα δεν έλειψε και η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών της Positivity η οποία έγινε παρουσία της Αντιπρόεδρου του ICFGreeceChapter Βαρβάρας Ασημακοπούλου, MBA, ACC. Στην δική της παρέμβαση επεσήμανε τη σημασία των διαπιστευτηρίων και της πιστοποιημένης και διαρκούς εκπαίδευσης που πρέπει να έχει ένας coach προκειμένου να κρατά πάντα ψηλά το επίπεδο της προσφοράς του.
Το εορταστικό κλίμα της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή των παρευρισκομένων στην διαδραστική εμπειρία που πρόσφερε η Γιόγκα Γέλιου με τον Ηλία Κουμπούνη.
Τα θετικά σχόλια όσων είχαν την τύχη να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, αλλά και η μεγάλη χαρά και ικανοποίηση των οργανωτών και εισηγητών από την θερμή ανταπόκριση που εισέπραξαν, ανεβάζουν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη για το επόμενο ΟpenCoachingDay που καθιερώνεται πλέον ως ένας θεσμός και μια θετική δράση που ήρθε για να μείνει.

Η PositivityCoaching προσφέρει:
➢ Ιδιωτικές coaching συνεδρίες (με διευθυντικά στελέχη, ηγέτες, επιχειρηματίες & ιδιώτες)
➢ Προσαρμοσμένες εταιρικές εκπαιδεύσεις
➢ Ομαδικό coaching& εργαστήρια
➢ Επαγγελματική εκπαίδευση στο coaching ή/και στο mentoring
➢ Mentor coaching σε coaches &δια βίουμάθηση (CCEU’s)
➢ External coaching σεεταιρείες
➢ Εποπτεία σε internal coaches
➢ Σχεδιασμό Mentoring προγραμμάτων & υποστήριξη εφαρμογής
➢ Εποπτεία Coaching& μηνιαία ομαδική εποπτεία coaching
➢ Δωρεάν coaching σε ΜΚΟ.

ENATH  POSITIVITY COACHINGPositivity Coaching
Kέντρο δια Βίου Μάθησης 1
Πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΕΟΠΠΕΠ

Διεύθυνση: Κοραή 12, Αγία Παρασκευή
Τηλέφωνο:(+30) 210 651 5376 / Email: info@positivity.gr

 

ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση
Επιμέλεια:Αγγελική Μαυροδάκου Μαυροειδή
Παραγωγή:Σταύρος Λαμπρόπουλος

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s