15 & 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Εργαστήριο Συστημικής Αναπαράστασης ΠΟΙΟΣ/ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ;

Ergastirio Noemvriou

Ποιος/ Ποια είσαι που νομίζεις ότι μπορείς να αλλάξεις;

Ποιος/ Ποια είσαι που νομίζεις ότι μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο σου;

Θετική αλλαγή. Εστίασε πάνω στα θετικά σου σημεία! Εστίασε στα προσόντα σου, στην αγάπη, στην άνεση με τους ανθρώπους, σε χόμπι ή κάτι άλλο στο οποίο νιώθεις άριστος! Όσο πιο πολύ εκτιμούμε τα προσόντα μας, τόσο περισσότερο θα αναπτυχθούν!
Με τη Συστημική Αναπαράσταση …εντοπίζουμε τα εμπόδια και αποκαθιστούμε την καλή λειτουργία και τη θετικότητα της ικανότητας των προσόντων, των δεξιοτήτων και των άλλων χαρισμάτων μας.

Αλλάζω με ισορροπία, βρίσκω το κέντρο μου

Bήμα 1ο
Εξισορρόπηση, ενδυνάμωση-ισορροπία για να γίνει η αλλαγή με χάρη και επίγνωση, με την ηρεμία που φέρνει η ισορροπία ανάμεσα στον νου και στην καρδιά, στο συναίσθημα και τη λογική.

Με αυτόν τον τρόπο η αλλαγή φέρνει ηρεμία και δύναμη.

Σας προτείνω να κάνετε μια άσκηση. Συγκεντρωθείτε και εστιάστε, ύστερα πείτε ή σκεφτείτε
«Κάτω κέντρο. Επάνω κέντρο. Ακτινοβολώ την ενέργεια του πυρήνα μου, εκδηλώνω πρόθεση για καθαρή επικοινωνία.»

Η Συστημική Αναπαράσταση είναι μια βιωματική μέθοδος που μας βοηθά με απλό και ασφαλή τρόπο στην αναδιάταξη της αντίληψης της πραγματικότητας και μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε μια καθαρότερη ματιά στα ερωτήματα “Ποιος είμαι; Πού πάω; Και τι χρειάζεται να κάνω για να το φτάσω;”.
Με τη βοήθεια της μεθόδου της Συστημικής Αναπαράστασης, επανασυνδεόμαστε με ιδιότητες όπως: εμπιστοσύνη, πίστη, αγάπη, δύναμη, λύσεις, θεραπεία και ό,τι άλλο χρειαζόμαστε. Χάρη σε αυτές τις αλλαγές, ανακαλύπτουμε δυναμικές και δυνατότητες που ποτέ άλλοτε δεν καταφέρναμε να αγγίξουμε.
Στο Συστημικό Εργαστήριο δίνεται η δυνατότητα να εργαστεί ο καθένας με το αίτημά του, ανεξάρτητα από τον τίτλο. Η Συστημική Αναπαράσταση (μεθοδος Bert Hellinger), αντλεί τις τεχνικές της από πολλές θεραπευτικές προσεγγίσεις, αλλά είναι πιστή στο να συνδεθούμε με την προσωπική μας δύναμη προς επίλυση των αιτημάτων μας.

Η συμμετοχή στο Συστημικό Εργαστήριο δεν απαιτεί προηγούμενη εμπειρία ή γνώση, είναι αποτελεσματικό και λειτουργικό σε όλους.
Σας περιμένω με χαρά το Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Νοεμβρίου, ώρα 10.30 π.μ.
Για πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων τηλ.: 210 6085733 alexioukatia@gmail.com,http://facebook.com/lifecoachingalexiou

Κάτια Αλεξίου
Συντονίστρια Συστημικής Αναπαράστασης Μέθοδος Bert Hellinger – Πιστοποιημένη Συστημική Σύμβουλος από το Facilitator Coaching & Training Program του Human Systems Institute με βασική εκπαιδεύτρια τη Jane Peterson – Μέλος του ISCA (International Systemic Constellations Association)

ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση

Επιμέλεια: Αγγελική Μαυροδάκου Μαυροειδή

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s