Quantum Life Transformation & Vision Board – Σεμινάριο & εργαστήριο με τη Θάλεια Αλεξίου 5 & 6 Ιουλίου, «Αίτιον» Αθήνα

Καταγραφή

Μεταμορφώστε τη ζωή σας με το πρωτοποριακό σεμινάριο & εργαστήριο στην Αθήνα που δημιουργήθηκε από την διακεκριμένη ενεργειακή θεραπεύτρια, Master Reiki Teacher και Ολιστική ιατρό Θάλεια Αλεξίου. Η Θάλεια Αλεξίου ασκεί την ολιστική ιατρική για 28 χρόνια, ενώ διδάσκει Υπερβατικό Διαλογισμό εδώ και 38 χρόνια στην Αμερική!

Ένα σπουδαίο σεμινάριο για το πως… μπορείτε να ακτινοβολείτε και να πετυχαίνετε στη ζωή σας μέσω των κβαντικών δονήσεων!

Πως να θεραπεύεστε και να έχετε Αρμονία στο Μυαλό, στο Σώμα και στο Πνεύμα.

Σάββατο 5 Ιουλίου – ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

«QUANTUM Μεταμόρφωση Ζωής! Παρελθόν-Παρόν-Μέλλον!”

Συμμετέχοντας σε αυτή τη συνεδρία θα δείτε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣαλλαγέςστη Ζωή σας και στον Κόσμο σας! Με την αφύπνηση του μυαλού θα σας δωθούν απαντήσεις και χρησιμοποιώντας τη μοναδική προηγμένη τεχνική QUANTUM καιΔιαλογισμούς, θα ολοκληρώνετε πράγματα πέρα από τη φαντασία σας! Με την επαφή του ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ μέρους του ΜΥΑΛΟΥ σαςκαι τη σύνδεση με τη δημιουργική πλευρά του εαυτού σας θα πετυχαίνετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ!

Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε να εφαρμόζετε στην καθημερινή σας ζωή τα ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ, να δημιουργείτε ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ με τη σύνδεση με την δίδυμη ψυχή σας. (Επιστημονική κοινότητα, 1954).
ΑΞΙΖΕΤΕ  να ανακαλύψετεκαι να λάβετε απρόσμενα τα ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, μαθαίνοντας την ιδιαίτερη τεχνική της ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ που έχω διδάξει τα τελευταία 28 χρόνια κι έχω δει τόσους πολλούς ανθρώπους να μεταμορφώνουν τη ζωή τους! (Επηρεασμένη από την Αριστοτελική διδασκαλία).

Συμπεριλαμβάνει εκτός των άλλων, υπερβατικούς διαλογισμούς (transcedental meditations), mirror healing, 9 chakras healing και θα μιλήσει για τον νόμο της έλξης και την προετοιμασία του πίνακα οραματισμού. Θα προετοιμάσει και θα δώσει σε όλους τους συμμετέχοντες προσωπικό πίνακα ενεργοποίησης σε όλους τους τομείς της ζωής τους ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής τους. Το σεμινάριο αφορά στη διδασκαλία των γενικών και των προσωπικών κβαντικών δονήσεων και συνδυάζεται με διαλογισμούς, με σκοπό να διαγράψετε οποιοδήποτε εμπόδιο παρουσιάζεται στο δρόμο σας, και σας σταματά από το να τα έχετε ΟΛΑ!

ΣΑΣ  ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ :

Περισσότερη Υγεία,

Περισσότερη Αγάπη,

Απεριόριστες επιτυχίες,

Πλούτο κι ΑΦΘΟΝΙΑ σε όλους τους τομείς,

Nεότητα,

Αποκάλυψη των ΔΩΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, και

Μια Αξιοθαύμαστη ζωή κάθε μέρα !

– Πώς τα παιδιά σας θα αναπτύξουν και θα βελτιώσουν τις ακαδημαϊκές σπουδές τους και τους οικογενειακούς δεσμούς, μετά από την ενίσχυση της Δύσης και της Ανατολής στο περιβάλλον του σπιτιού σας και γιατί είναι σημαντικό αυτό για το μέλλον σας.

– Πώς θα ελκύσετε τον τέλειο σύντροφο ή θα βελτιώσετε τη σχέση που έχετε τώρα, αυξάνοντας τις δονήσεις σας, με την ενεργοποίηση της Νοτιοδυτικής περιοχής στο περιβάλλον σας και της προσωπικής σας περιοχής για τη σχέση σας (αυτό θα σας δοθεί στο σεμινάριο προσωπικά).

-Πώς θα προσελκύσετε απεριόριστο πλούτο, πως θα αποκτήσετε μια εργασία που αγαπάτε με την ενεργοποίηση της κατάλληλης κατεύθυνσης στο περιβάλλον διαβίωσής σας και τι ακριβώς πρέπει να κάνετε.

τεχνική Quantum είναι η εκπαίδευση του να αγαπάς τον εαυτό σου αρκετά, έτσι ώστε να αποδέχεσαι το ποιος είσαι και να τα έχεις ΟΛΑ, ανεξαρτήτως φύλου ή προτιμήσεων.

«H Τέλεια εκπλήρωση είναι δυνατή!»

Η Φιλοσοφία της Θάλειας Αλεξίου έχει τις ρίζες της στον Χριστιανισμό, στον Βουδισμό, στην Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία και στην παγκόσμια σοφία που διδάσκεται από τους σύγχρονους Δασκάλους.

Κυριακή 6 Ιουλίου – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

«Πίνακας Οραματισμού –Vision Board!”

– Η κα Θάλεια Αλεξίου θα εξηγήσει τα βήματα πως να επικοινωνείτε με το Σύμπαν, πως να δείχνετε και πως να δηλώνετε στο Σύμπαν τι επιθυμείτε να μαγνητίσετε. Πως μπορείτε να ελκύετε ότι επιθυμείτε, όπως χρήματα, πετυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, τον/τη ιδανικό σύντροφο, πνευματικό μονοπάτι, πως να μαγνητίσετε από το Σύμπαν τη καταλληλη ομάδα που θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε μια Ιδέα σας? Γιατί δεν λειτουργεί ο Νόμος του Σύμπαντος? Ο καθένας σας έχει το ίδιο δικαίωμα να έχει μια υπέροχη ζωή, οπότε μάθετε πως να χρησιμοποιήτε το Νόμο της Έλξης. Όλοι σας έχετε την ευκαιρία να έχετε μια καλύτερη ζωή. Απλά πρέπει να καταλάβετε πως λειτουργεί ο νόμος της Έλξης.
– Mε τη δημιουργία του προσωπικού σας πίνακα οραματισμού, σχεδιάζετε το δικό σας μέλλον και της οικογενείας σας.
– Πως θα δείξετε και πως θα ζητήσετε από το Σύμπαν να σας προσφέρει και να έχετε ότι επιθυμείτε.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ κας ΘΑΛΕΙΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ “ΑΙΤΙΟΝ”.

Έναντι Στήλες Ολυμπίου Διός, οδός Τζιραίων 8-10, Σύνταγμα, Αθήνα

* Η τιμή συμμετοχής και τις ΔΥΟ ημέρες είναι 119 Ευρώ το άτομο.

* Η τιμή συμμετοχής την ΜΙΑ ημέρα είναι 88 Ευρώ το άτομο.

Tα σεμινάρια της κας Θάλειας Αλεξίου ενισχύουν τα προγράμματα ψηφιοποίησης βιβλίων και αγορά οδηγών σκύλων για τυφλούς και για άτομα με κινητικές δυσκολίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

* Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται 2 διαλείμματα για καφέ ή τσάι και ένα ελαφρύ γεύμα καθημερινά.

* Δεκτές συμμετοχές παιδιών άνω των οκτώ ετών, εφόσον συνοδεύονται από τους γονείς τους.

* Το σεμινάριο θα γίνει στα ελληνικά με ταυτόχρονη αγγλική μετάφραση.

Πληροφορίες – Εγγραφές : Τηλ. & Φαξ 2741060122, Κινητό 6972080441

Δήλωσε συμμετοχή σήμερα για ένα φυσιολογικό και υπέροχο αύριο με αφθονία!

«Quantum Life Transformation! Past-Present-Future!”& «Vision Board» / «Μεταμόρφωση Ζωής! Παρελθόν-Παρόν-Μέλλον!»& «Πίνακας Οραματισμού» -Διήμερο Βιωματικό Σεμινάριο με την ελληνοαμερικανίδα Θάλεια Αλεξίου

Ιστοσελίδα: http://thetapetra.cineartfestival.eu/gr/
Πληροφορίες: 6972080441

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s