Εύα Σιακφά Alterscope Δ Ε Θ ΕΝΑΤΗ

Ένα «ταξίδι-εξερεύνηση», μια διακριτική προσπάθεια να ανοίξουμε ένα κανάλι επικοινωνίας με τον «μαγικό κόσμο» των βοτάνων. Μέσα από την αναμόχλευση βαθύτερων ποιοτήτων ενέργειας, όπως η διαίσθηση, αλλά και ο σεβασμός στον φυσικό κόσμο, θα αντιληφθούμε γιατί η χρήση των βοτάνων… παρέμεινε ένα τόσο ισχυρό θεραπευτικό εργαλείο μέσα στο χρόνο. Φωτίζοντας την περίπτωση της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, θα ανακαλύψουμε τη σχέση της με το μύθο του Ασκληπιού και την Αρχαία Ελληνική βοτανοθεραπεία, δίνοντας έτσι μια πιθανότητα αφύπνισης και επανασύνδεσής μας με την αρχέγονη γνώση του τόπου μας.
Η Εύα Σιακφά σπούδασε στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής με δάσκαλο τον Αλέξανδρο Τηλικίδη. Ασκεί την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική μέσω του βελονισμού και της βοτανοθεραπείας, όπως και την ρεφλεξολογία. Είναι Master Reiki και χρησιμοποιεί γενικότερα ενεργειακές τεχνικές που συμπληρώνουν την ολιστική προσέγγισή της στην θεραπευτική διαδικασία.
Στην Ακαδημία μεταξύ των άλλων διδάσκεται το μάθημα «Κινέζικη Βοτανοθεραπεία». Η Κινέζικη βοτανοθεραπεία έχει διατηρήσει άρρηκτη τη συνέχεια και τη σύνδεσή της με το παρελθόν. Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα, σε παγκόσμιο επίπεδο, διατηρεί την κυριαρχία στον χώρο των βοτάνων. Επιλέγουμε λοιπόν ν’ ασχοληθούμε με τα Κινέζικα βότανα γιατί αυτά διατηρούν τους δρόμους της γνώσης και της μνήμης ανοιχτούς και μέσω αυτών μας βοηθούν να αφυπνίσουμε και τους αντίστοιχους της Αρχαίας Ελληνικής Βοτανοθεραπείας.

Διδάσκουν: Αλέξανδρος Τηλικίδης, Ελευθερία Μαντζώρου, Κωνσταντίνος Γρίβας, Εύα Σιακφά.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Ιστοσελίδα: http://www.akadimia.gr
E-mail: info@akadimia.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ: Σωκράτους 24, 14561 Κηφισιά.
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Αμφικτύονος 12 & Πουλοπούλου 11851 Θησείο.

Ρεπορτάζ:
Αγγελική Μαυροειδή
Εικονοληψία Επεξεργασία Παραγωγή
Λαμπρόπουλος Σταύρος
ΕΝΑΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
https://enalatv.wordpress.com/

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s