Ερώτηση σχετικά με την τοποθέτηση του Στουρνάρα στην θέση του Διοικητή της ΤΤΕ

Σύμφωνα με τα όσα έγκυρα γνωρίζουμε , από τον Σεπτέμβριο του 2013, ο κ. Στουρνάρας , ως υπουργός οικονομικών τότε, κατέστησε εαυτόν συνμηνυτή στην σχετική αναφορά  που είχε καταθέσει κ.  Δημ. Αντωνίου στην ECB και το υπ. οικονομικών από το Μάρτιο του 2013, κατά των τραπεζών,Προβόπουλου κ.λ.π., για απάτη … δες το πλήρες ιστορικό εδώ:

http://zoidosia.blogspot.com/2013/09/blog-post_25.html

ENATH-ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Το ερώτημα που  γεννάται είναι τι ρόλο προτίθεται να παίξει στο εξής ο κ. Στουρνάρας…

Θα συνεχίσει την διώξη κατά του προκατόχου της θέσεως που του δόθηκε? ή τώρα μπήκε στην θέση του Προβόπουλου ώστε να κουκουλώσει ότι μπορέσει?

Στην πρώτη περίπτωση βλέπω τον Προβόπουλο, να έχει πολύ στρες και σίγουρα δεν θα έχει καλή κατάληξη…Δύσκολο να εξιλεώνεις μια ολόκληρη συντεχνία…και αυτό ακριβώς προβλέπεται για το μέλλον του..είναι το καμμένο χαρτί πια και το ξέρει. Όσο για τα  συν-κυβερνητικά τερτίπια, δείχνουν πως δεν έχουν και πολλά όπλα πλέον, μιας και οι επιλογές του ανασχηματισμού είναι τουλάχιστον τραγικές.

Για την αντιπολίτευση τι να πώ? Το μόνο που την προβλημάτισε ήταν που δεν ερωτήθηκαν!!!! για το ποιός να μπει στην θέση του διοικητή της ΤΤΕ και βιάστηκε να διαμηνύσει πως  δεν δεσμέυεται ηεπόμενη κυβέρνηση  με μια τέτοια απόφαση!!

ΕΝΑΤΗ

Αγγελική Μαυροδάκου Μαυροειδή

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s