Ηλ Κυνηγοπούλου Alterscope Δ Ε Θ ΕΝΑΤΗ

Γελωτοθεραπεία(Laughter Yoga),κοσμοενεργειακή θεραπεία (The Cosmic Energy Healing) και εναλλακτικές ενεργειακές θεραπείες. Ηλιάνα Κυνηγοπούλου, σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Life Coach, πιστοποιημένη συντονίστρια Γελωτοθεραπείας, ενεργειακή θεραπεύτρια με τον τρίτο βαθμό της Κοσμοενεργειακής Θεραπείας (The Cosmic Energy Healing).
Το γέλιο είναι υγεία ψυχική και… σωματική, μας δίνει δύναμη να αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές δυσκολίες. Το γέλιο, φυσικό γιατρικό για την κατάθλιψη, το άγχος, τους χρόνιους πόνους και πολλές ακόμη ασθένειες μας προσφέρει υγεία, θετικότητα, προσωπική ευτυχία.
Οξυγονώνει το σώμα και τον εγκέφαλο και, συνδυαζόμενο με τεχνικές αναπνοών και βαθειάς χαλάρωσης του σώματος, είναι μια ολιστική θεραπεία για την ψυχή και το σώμα Ελάτε να ακούσετε και να βιώσετε τα οφέλη του γέλιου.
Η γελωτοθεραπεία ανήκει στη θετική ψυχολογία και τις εναλλακτικές θεραπείες. Μαζί με εναλλακτικές ενεργειακές θεραπείες όπως η Κοσμοενεργειακή Θεραπεία (The Cosmic Energy Healing), η οποία είναι αναγνωρισμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας από το 2009, θεραπεύουν την ψυχή και το σώμα, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και ανοίγουν πνευματικούς δρόμους.
Ιστοσελίδα: http://www.bealive.gr E-mail: info@bealive.gr
Ρεπορτάζ:
Αγγελική Μαυροειδή
Εικονοληψία Επεξεργασία Παραγωγή
Λαμπρόπουλος Σταύρος
ΕΝΑΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
https://enalatv.wordpress.com/

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s